Gizemsgumgum aaaysenur_21 soyadımı yazmamıştım aslında 🙈gümgüm eşimle bebeğimize taktığımız lakap gibi bir şey 🙂
Afraninanasi59 İstanbul’daki lüks hastanelerde bile 6 7 bin arası ya Tekirdağ yaşam has. kendini ne sanıyor peki ordada bu fiyatlar 4 bine bulsam Tekirdağ tarafında hemen dogurcam
Tubatural sevda_korkmaz92 zorunlu sezeryan olunca normalde bi tik ustun oluyo kendi istegin olunca daha fazla oluyo benimde acil sezeryan yaptilar 1 ay once 3700 verdim indirim yapti 300 tl
asli-ulusoy Yarenlisinden Merhaba, doğuma kadar olan tüm tahliller dahil. Biz gebeliği öğrenir öğrenmez aldık paketi. Kan testleri, Hormon testi, ikili tarama testi, diyetisyen muayeneleri, ultrason kontrolleri nstler ve doğum var içinde.
Ezgiecakmakoglu Ogrtbusra kendinizi üzmeyin hiç bir de ünivetsite hastanesine gitmeyi düşünebilirsiniz. Bizzat gittiğim doktor yok Ankara da yaşamıyorum ama iyi doktorlar var. Merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alırsınız eminim
Ogrtbusra Ezgiecakmakoglu bu olumsuz yorumları okuyunca şaşırıyorum heralde yollarına kırmızı halı bekliyorlar biraz idare etmek lazım
Haticetopuz Merhaba Bursa’da Medical Park ta doğum yapan ve ücretlerini bilenler varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim