Eylulada-21 Cansuada24 Cansuada24 Öyle valla bakalım sezeryan sonrası normal doğum yapan doktor araştırıyorum bende 🤦
Kraa195 inci_bebek06 malesef lokman hekim normal doğum sadece 5bin. Sezaryanı söylemiyorum asker ailesi olmamaza ragmen kartla %15 düstü. 4000 küsür kendmi yırttıktan sonra o parayı neden vereyim.
ElifArg Kraa195 Evet ameliyatta %15 muayene de %20 İndirim oluyor Oyak da ama TSK indirimi de aynı yuzdelerden oluyor ben gittiğim hastanede TSK indirimnden yararlanıyorm İndirim oranları ayni.
Nurdiri 12mommy Canım iki Can sağlık sigortasını araştır ben beş haftalık hamileyim Türkiye hastanesi Medipol mega Avrasya Zeytinburnu gibi bir çok iyi hastane var paketin içinde fiyatı 9700 tl hem doğu hem de kontrolleri karşılıyor
Mltm07 Kamumu ben normal doğum yaptım acıbadem maslak 28.000 ödedik özel ebeyle 31000 civarıydı bence gayet uygun
Mylove Mltm07 Çok pahalı değilmi çok zengin olmalısınız valla Allah daha çok versin 2000 dediler hastaneyi terkettim barda bu fiyatları duyunca okuyunca şoklardayım ülke fakir değil zengin 🤑
Papatya27 Kamumu gazianteptede var liv ama bu kadar degil fiyat çok şaşırdım valla bu fiyata ben burada 5500 sezeryan
Sibel83 Mayıs ta doğum nasipse🙏 İzmir çonarlı doğum hastanesinde olacak. Kesin sezeryan. Hastane 3500+500 işitme testi Doktorum da 7000 istedi Toplam 11000 tl
Anne1010 elifnrclkk kabul ediyo tabiki o konuda sıkıntı etmiyo. Randevu da internette sekreterin numarası var sanırım ordan ulaşıyosunuz.
Isameryem Cansuada24 geçtiğimiz çarşamba muayene oldum kendisinde Ayşe Bilgen tekrar bakın reyap hastanesinin instagram sayfasında da resmi var
Isameryem Cansuada24 nasıl olur anlamadım geçtiğimiz çarşamba gittim muayeneye ama şimdi gerçekten ismi yok hastanede çok şaşırdım ayrıldımı acaba daha yeni başlamıştı oysa