Melek1111 Haticehatice evet benimki operatör doktor ama doğum anında nöbetçi olan dr profesör bile olsa ben operatör doktor ücreti ödeyeceğim çünkü operatör doktor takibimi yapıyordu
Haticehatice Melek1111 aaa bana acil durumda hangi doktor denk gelirse onun fiyatında doğum yapacaksın dediler ama kendi doktoruma denk gelirsem 4500 normal doğum dedi.Burcu hanım doktorum
Melek1111 edanurbalci evet hem kaliteli bir hastane hemde bir çok sendikanın indirimi var muayene ücreti 190 TL ama %50 indirim ödüyorum sendikalı olduğum için
nurkubra- Kamumu bazı yerler ne kadar güzel daha uygun fiyatlı😑 istanbul Adatıp normal doğum 6.500-7000 Sezeryan 7.500-8000
Gizem-Erdem2021 nurkubra- merhabalar bizde adatipa gidiyoruz. Sizin doktorunuz kimdi acaba , hastaneden memenunmusunuz? Biz ilk defa gecen ay gittik. Hastanemisi degistirdik baska yere gidiyorduk. O yuzden sordum☺️
Melek1111 Haticehatice son 3 ay o hastanede takipli olma şartınız var sabit fiyattan yararlanmak için .Burcu aydın boyama da çok harika bir doktormuş öyle diyorlar
Minecan İstanbul esenyurt esencan ozel hastane normal 3000 sexeryan 3500 fiyatları gorunce sasırdım cok pahalı
Anne1010 Nagihannnn0606 kendi sekreteri var. İnternetten bakabilirsin. Ordan ilk sekreteriyle iletişim kuruyosun. Sonra hoca zaten kendi numarasını veriyo.
Eylulada-21 Cansuada24 Avcılar hospital öyle dedi kendi doktorum 10 bin bile değil 10 binden fazla dedi
Haticehatice Melek1111 evet ben 9 aydır burcu hanımdayım hiç öyle birşey söylemediler bana ama zaten bana başka doktor denk gelirse ben daha az ödemiş olacam 😉
Poyrazin_annesi Mevsim36 keyfımız ıstedıgı ıcın galıba 😂 ama bnce oda zorunlu sezeryanla aynı olması lazm