ipekveannesi Sinemmmasya bizimki sadece tahmin. Doktorlar kaç açıdan bakıp söylüyor cinsiyeti. Banada hep kız dediler benimde oğlum olacak 😅
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Sinemmmasya erkekte olabilir canım çünkü haftası küçük 16 haftada git yine. Gönlünce olsunn
Sinemmmasya BIR_SIYAH__HIAYESI63 Şu an 16.hafta zaten 🙂 ya bugün ilk gittim devlete kordon var bacak arasında bir şey diyemem dedi. Sonra ordan çıktım özele gittik ordaki doktorda erkek dedi çok emin şekilde tekrarca sordum eminim erkek dedi.
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Sinemmmasya ha tamam ben daha küçük sandim o zaman erkektir canım yanılma olmaz. 16haftada erkeklerin testisleri belli olur peki bacak arası fotosu verdimi veya gösterdi mi bacak arasını bisey gördünüz mü
Sinemmmasya BIR_SIYAH__HIAYESI63 O kadar detaya inmedi canım göstermedi bacak arasını falan da emin misiniz diye sordum evet dedi acaba kordon mu gördü ki oda 😁
Sinemmmasya Sinemmmasya Ama doktor 16. Haftada kordonla pipiyi ayırd edemiycek kadar bilgisiz değildir diye düşünüyorum
ilaydaelcinn_1 Melekk12 yarına ayarladık kuzumm bir günde bir gündür benim için 😂🥰🌸 yarın öğreniyorumm bir yanım çok merak ediyor bir yanım hiç merak etmiyor nasılsa kız olcak diyor 🙈🌺
Dolunaybelinay Melekk12 ya gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben 10+4 üm 15 haftalık ta gitmeyi düşünüyorum cok sabırsızım 😬insallah öğrenirim