Deletedmom_40 Kızlar opu olalı 9 gün oldu doktor rahim dinlendirme yapacaz demişti opudan önce . Sonrada afet olunca gel dedi acaba bu adetle yapar mı genelde 2.de okuyorum sitelerde. Var mı ilk adetle olan ?
anneyimmm42 Deletedmom_40 ikinci adetimde yapılmıştı canım . Opudan sonra 1 hafta içinde adet olmuştum . Sonraki adetim baya gecikmişti . Sanırım heyecandan 🤭
MTugba Deletedmom_40 Ben de adet bitince direk iğneye başladık sonra yumurtalar toplanıp beş gün sonra transfer oldu cnm. Rahim dinlendirme yapmadık.
Seymaylaylom Deletedmom_40 Deletedmom_40 şimdi şöyle kişiye göre değişiyor tedavi şekli mesela pkos varsa çok yumurta gelişimi oluyor ve opu sonrası karında şişlik sıvı birikimi olma ihtimali çok yüksek olduğu için hamilelik o ay tehlikeli olacağı için genelde 2. Adeti bekliyor hekim
Carriebradshow Benim 4 ay sonra oldu sanırım. O aralıkta histeroskopi işlemi de yaptı transfer öncesinde doktorum. Nisan sonu gibi embriyolarım donduruldu ağustosta da transfer işlemim. Süreç biraz kişiye özel ilerliyor.
Deletedmom_40 anneyimmm42 ben bide ilaçsız adet olamıyorum heyecandan ilaçda fayda etmeyecek herhalde bana 😞
Deletedmom_40 Deletedmom2265 Adette yani.. benim bugün 9.günüm hala olmadım. Eğer mümkünse bu adetle olsun demeyi düşünüyorum . Sabrısızlanıyorum bi adet daha dayanabilir miyim ki . Size ikincide hangi ilacı verdi adet olmanız için ?
anneyimmm42 Deletedmom2265 canım öncelikle hayırlı olsun bebişin 👶 kan sulandırıcı iğne bant kullanmış mıydın
anneyimmm42 Deletedmom2265 ben transferden itibaren bant kullandım şu an 10 haftalık hamileyim canım bant ve ecopirini bıraktırdı doktorum . İğne oluyordum bugün son iğnemizi olduk bakalım ona devam edicez mi
Deletedmom_40 asilannesii eşim sormuş ek bi ücret ödemedik normal fiyatı ödedik galiba geride kalanlar için transfer zamanı alacaklarmış
Seymaylaylom Deletedmom_40 ama az yumurta gelişimi olduysa taze transfer yapılıyor hiç dondurma yapmadan o ay transfer edilebiliyor
Deletedmom_40 Seymaylaylom hiç sıkıntı yaşamadım opudan yarım saat sonra kalktım gittim ilk biraz şişlik oluştu ama geçti şuan 9.günüm hiç sıkıntı yok rahatım