Esra_ibrm Merhaba 7.3 haftalığım gecen hafta kahve rengi akıntılarım oldu düşük yapmam ihtimalim var dedi doktor hep yatıyorum düne kadar bulantım vardı karnım da bi sert gibiydi bugün bulantım yok karnımda yumuşak duruyo bişeyim yok gibi sizce nedendir?
Cananyildiz Esra_ibrm canım benim lekelenmem yoktu ama bi akşam midemi rahatlamış göğüslerimn ağrısı gitmis gibi hissettim ertesi gün doktora gittim 5+6 da doktorum hersey yolunda dedi bazen gelip gidebiliyor belirtiler suan kanama vs yoksa panik yapma
hunilimom Esra_ibrm belirtiler gelir gider bunlar icin endişelenme benim de bir hafta çok kötü mide bulantısı felan vardı diğer hafta çok iyiydim bol uzan dinlen
benimmdunyamm Esra_ibrm 7 haftalıkta karin zaten yumuşak olur ki karın iyice büyüyünce sertleşmeye başlar
hunilimom Esra_ibrm daha çok küçük zaten o siskinlikler normal canım suan 13 haftalığım bu hafta aşırı sis karnım sanki 6-7 aylık gibiyim
vesilece Bende yeni hamileyim canım ve koronayım 💐 mide bulantım geçince çok korkuyorum bebeğe bişey mi oldu diye
Esra_ibrm vesilece koronadan bişey olmaz canım çünkü iki hafta önce bende koronaydım doktora gittiğimde bebeğe hiç bişey olmamıştı ☺️
Nergissi Esra_ibrm karın şişkinliği arada olup gider. Bulantı da öyle. Komple de kesilebilir. Önemli olan doktor muayeneleri, bunlar bir şey ifade etmiyor
Ebrugy Esra_ibrm canım benim korkma sakın bende 9 haftaligim kahverengi leke geldi ardından kanama oldu doktora gittim yatacaksin dedi iğne ilaç verdi.karninin hafifliği ne de gelirsek normaldir o daha yenisin benim bile yumuşacık hala sert olur yumuşar ondan bişey olmaz