Bsrmrt Merhaba arkadaşlar. Allahtan herzaman hayırlısını sağlıklısını istemeli ve korktuğunuz şeyin bir gün başınıza gelme ihtimalini düşünüp hiçbirşeyden korkmamalısınız. Hamileliğimin başından itibaren çok sorunsuz bir hamilelik geçirdim çalışıyordum çok aktiftim hamile gibi değildim 37 haftama kadar. Daha sonra doktorum erken doğum olma ihtimalimi işten ayrılmam gerektiğini söyledi ve 36. Haftamda ayrılmak zorunda kaldım. Ve istemeden kendimi erken doğurcam diye şartladım her eksiğimi tamamladım bebeğimin gelmesni bekledim düzenli olarak nst bağlandım ne sancım vardı ne ağrım gayet normaldim. 39. Haftama kadar böyle devam etti. Hala sancım ağrım açılmam yoktu. Bayramın 1. Günü gece hafif bir kanamam oldu nişanım geldi diye düşündüm ağrım yoktu hala sabahı bekledim sabah kalktığımda kanamanın canlı kırmızı olduğunu fark ettim. Hemen doktora gittim doktor nişanın gelmiştir diyip sancının başlamasını bekle dedi ve eve yolladı üzerinden biraz geçmesinin ardından tekrar sulu kanamanın geldiğini görüp akşamına tekrar hastaneye gittim bu sefer alttan muane oldum suyumun geldiğini yatış yapmam gerektiğini açıklığımın 1 cm olduğunu suni sancıyla doğumun başlayacağını söylediler. Başladım suniyi almaya normal doğurcam diye çok mutluydum sezeryandan okadar korkuyordumki sebebini bilmeden asla kabul etmiyordum. Başladı sancılarım dehşet sancılar ebe gidip gelip alttan bakıyor açılmam 1 cm ve kanamam devam ediyor saatler geçiyor acıdan kıvranıyorum hala 1 cm. 13 saat sonra sabah 8 de artık gücüm tükeniyor açılmam 1 cm eşim doktorla görüşüp sezeryana karar veriliyor kendimde değilim çünkü doğursam bile ıkınmaya takatim kalmamış. Hala sezeryan istemiyorum diye diretiyorum genel anestezi hiç istemiyorum spinale karar veriyoruz. Ve ameliythaneye alındım ve bebeğim dünyaya geldi. Kendime geldim emzirdim herşey çok güzeldi. Ertesi sabah bebeğimden kan alındı genel kontrol için ve enfeksiyon kaptığı tespit edildi sebebide doğum kanalının uzun süre açık kaldığı doğumun başlamadığı ve kanamam yüzünden bebeğimin enfeksiyon kaptığını söylediler. Yoğun bakımda tedavi olması gerektiğini söylediler dünyam başıma yıkıldı. Şu an hastanede ben evdeyim. Hiç bir lşeyden korkmayın ve diretmeyin hayırlısı neyse o olsun diyin kendinizi her ihtimale hazırlayın bebeğime dualarınızda yer verin evine çabucak dönsün. Sağlıklı doğumlar diliyorum herkese..
Hulyarecep Gözünüz aydın sağ Salim gelmiş ya İnşALLAH tez vakitte sağlığına da kavuşur ne güzel yaZmışsınız birilerinden duyup hemen kendimizi odaklıyoruz kesin erken doğar böyle olur söyle olur aslında düşünmemek lazım Rabbim hepimize zamanınıda sağ Salim kucağına almayı nasip etsin İnşALLAH 🙏🙏