Hlt-seyma21 Kızlar karnımız daha mı sert sizce taş gibi vallahi. Sizin de öyle mi? Önceki haftalar daha yumuşaktı sanki. Gitgide sertleşecek mi böyle? Rahatsız edici bir şey değil ama sormak istedim.
Zeynokus Hlt-seyma21 benimde oyle yaa ve hareketleri nasil bebislerinizin sanki bugun sadece suzuluyor gibi ve tekme atmadi 🤔🤔🤔
Ecemselmaarslan Hlt-seyma21 canım o haftalarda normal bir köşeye toplanır sertleşir karnın öyle olduğunda karnını sev salavat getir iletişim kurarsın 🤗🤗
ipekveatlas 29 olucam yarın ve dediğin gibi karnım artık taşş gibi🥲 yatarken böyle rahat yumusak ama şimdi ayakta olduğum her an 5 kiloluk bi taş taşıyo gibiyim birde bazen bi tarafa toplanıp iyice kaskatı kesiyo karnımı..
Hlt-seyma21 ipekveatlas içim rahatladı bende endişe ettim haraketlerini dinliyordum her şey normal mi diye
Aslylmz Yeri kalmadıgı için genelde kendini baya dayıyor ya o haftalardan beri öyle benimde artık nefesim kesiliyor otururken bile 🥲 36+1 iz bizde ☺️
Hlt-seyma21 Zeynokus kafasına göre takılıyor vallahi bazen akşamları oynuyor yüzüyor daha çok bir yolculuk var bir yerlere ama🥰 bu haftalarda uyurlarmış çok özellikle gündüzleri biz haraket halindeyken
Zeynokus Hlt-seyma21 valla sinir kulu oldm😂😂 bi kariş demicem vurucam totosunaa acile gitmek istemiyorum bikcaklar benden . Kipirdamio ama hic hareket yokta diyemiorum kasiklarima pit pit vuruo arada 😣