minikbebegim19 Eşim 1 aydır evde erkek malum evde çok sıkılıyor banada yardım ediyor ev işinde falan. Napsakki fikir verir misiniz. Dışarı içinde pek paramız yok
Mom-0 minikbebegim19 tavla alin biz eşimle boş vaktimiz de tavla oynuyoruz🤭😁. Hatta çok eğleniyoruz. Misir patlatip Netflixten filim izliyoruz. Çookta canımiz sıkılirsa görümcem esim ben isim şehir oynuyoruz 😁 içimizdeki çocuğu henüz öldüremedik 🤭
alonee minikbebegim19 film izleyin oyun oynayın beraber yemek yapın 🤗Bi çılgınlık yapıp soğuk duşa girin son ses şarkı dinleyip dans edin yapacak çokkk şey var ❤️
La_Liberte minikbebegim19 oyun alın oyun oynayın ☺️ Normal iskambil oyunların bile eğlenceli oluyor. Biz pandemide eşimle ikili batak oynuyorduk 🙈
trr4457 Kesinlikle iskambil kağıdı alın bir sürü oyun var insan hiç sıkılmadan oynuyor🤣 saat kaç olmuş anlamıyorum bile
Deletedmom727271 Biz her akşam film izleriz. Hafta sonları beraber kitap okuruz. Sohbet ederiz genelde oyun oynayabilirsiniz. Bir tane daha çocuk olunca vaktimiz hemen geçiyor bizim 😁
vesilece minikbebegim19 o zaman soru sorarken iyi açıklama yap!! 1 aydır evde paramız yok fikir verin demek ne demek ?? O zaman sen işe gir kocan dinlensin 😏