Aak1210 Kızlar 33. Haftadayim buzamana kadar hep çok rahattım ne mide bulantısı ne halsizlik her işimi hamile değilmis gibi yaptım ama son iki haftadır çok kötü hissediyorum kendimi kaldıramıyorum özellikle mide bulantısından iştahım gitti yedigimide çıkarıyorum son trimester da mide bulantısı yaşayan varmı böyle normal mi 🤔
Busra2013 Aak1210 bendr 30 kdr hafıf agrılar oluodu ama cok rohat gecmıstı gebelıgım 32 den sonra agrılar ıstahsızlık haksızlık uykulu haller geldı suan 36+4 uykuluyum karnım vajınam sırtım cok agrıo artık bi an oncr dogurmak ıstıom nefes darlıgı kalp atım hızı yoruldum artık🙄
Beno Aak1210 mide yanması iştahsızlık aşırı bir bel ağrısı uykusuzluk anam ağladı dogursamda bitse bu işkence 😁 bugün 33+0olduk
Aak1210 Fasulyeninannesi1 bu haftalarda herkes yanmadan şikayetçi bende de hiç yanma yok başa dönmüş gibi halsizlik mide bulantısı başladı anormal ilerliyorum 😂
Mrskocc 37+4 artık uyku ,oturma, yürüme ,nefes alma,ödem, kasılma of of sağlıkla alalım da kucağımıza hepsi geçiyormuş tek tesellim bu 😁
Aak1210 Kızlar hepimiz birbirimizden beter valla Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım 😀