1mercimek_annesi Ben fiyatı artan şeylerden başladım ve şu an bakıp iyi ki öyle yapmışım diyorum
Park beşik, bebek arabası,buhar makinesi, kanguru, emzik biberon, oda takımı, bakım malzemeleri(bünchen aldım açıldıktan sonra skt başlıyor) indirimde birkaç paket ½ numara bez ve ıslak mendil(ters çevirip kapalı yerde tutunca kuruma yapmıyor), gümüş göğüs kapak ve organik pamuk birkaç takım aldım. Geri kalan görece daha ucuz olan zıbınlar tulumlar alt patikli patiksizler çorap 5li setleri de uygun bulduğum her yerden aldım trendyoldan a-101 den e bebekten jokerden denk geldikçe aldım. Ateş ölçer için internet değil de çevrendeki medikallerde daha uygun ve kaliteli bulabilirsin, burun aspiratörü ve serum fizyolojik gibi ürünleri de aynı şekilde eczanelerden bakmanı tavsiye ederim. Nevresim takımı hemen kullanmayacaksan da almanı öneririm onların da fiyatı artıp duruyor 3 tane lastikli çarşaf ve alez aldım trendyoldan, alt açma bezi veya temizleme pamuğu kulak çöpü gibi şeyler genelde mağazalarda reyon arkası ürün olarak baya indirime giriyor ben o şekilde aldım. Burada okuduğuma göre ayva çekirdeğini suya koyup jelleştirip göğüs ucuna sürmek çok iyi geliyormuş o yüzden göğüs ucu kremine para vermek istemedim o kadar iyi gelmezse ihtiyaca göre alacağım. Tavsiyem kıyafet vs şeyleri alışverişin sonuna bırakıp büyükleri önden alman biraz karışık oldu ama ben baya kârlı çıktım bu şekilde, kolay gelsin😊🙏🏻