Nes1912 Merhabalar detaylı ultrason için doktor ve hastanede kararsız kaldım 😥 Devlet hastanelerinde çekim oluyormu bilmiyorum. Özel konusunda doktorları hiç bilmedigim için kararsızım. Memnun kaldığınız hekimleri onerirmisiniz?
Merve-0535 Nes1912 ben 2 hafta önce yaptırdım. Profesör perinatolog Fuat Akercana. 1.5 saat sürdü. Her şeyine bakıp bize de gösterdi tek tek. Kendi resim ve video verdi. Ekstra bizde resim ve video çektik. Fiyatı da 700 tl. Memnun kaldım ben canım ❤️🥰
Ebru1234- Nes1912 barış bükeye gittim çok güzel inceledi tek tek baktı çok memnun kaldık 700 TL ödedik
Nes1912 Konak tarafında demi muayene yeri fiyatida cok uygunmuş. genelde özel muayenehanesi olanlar 900 den aşağı fiyat vermedi Merve-0535
Merve-0535 Nes1912 aynen Alsancak da yeri canım. Hem perinatolog hem profesör olmasına göre fiyat bence de iyi
Yamantosunannesi Buca Tınaztepe karşısında kliniği olan Prof. Serkan Güçlü’ye gittim Ekim ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam 600 tl idi. Çok da memnun kaldım tane tane baktı, açıkladı. Zaten googleda yorumları da çok iyi.
Nes1912 Yamantosunannesi bunu da değerlendirip araştıracağım 🙏 Ucunuze ayrı ayrı teşekkür ederim güzel annisler ❤️❤️😍😘