Rumeysaylz deletedmom501 Ufuk Üniversitesi Dr Rıdvan Ege Hastanesi Doçent Dr Emre Göksan Pabucçu ya gidiyorum 👍
Annesininkuzusu0911 deletedmom501 etimed hastanesi alptekin alagöz çok iyi doktor hastanenin kendisi de çok iyi çalışanlar falan da güler yüzlü ☺️ Doğum paketi 3500
Ozgesah355 Pamukdeniz canım doğum ücreti nedir? Doğum için özele gitmeye karar verdim sincan lokman hekim etimed arasında gidip geliyorum
Demir3 Pamukdeniz bende Etimede gidiyorum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum nasıl memnunmusunuz Banu hanımdan
Pamukdeniz Ozgesah355 benim öğretmen indirimim ve avukat indirirm var canım o yüzden Doğum ücretlerini tam bilmiyorum ben indirimli olduğum in mesela muayene 82 ise ben 69 tl ödüyorum ama doktorumdan çok memnunum 😇
Ozgesah355 Pamukdeniz bizim de adalet bakanlığı indirmi var canım ama hastaneyi arayınca bilgi vermediler illa gidip görüşmek lazımmış
Pamukdeniz Ozgesah355 evet gidip görüş canım normal mi olcak sezeryan mı 2.500 falan diyorlardı galiba git odalarını ameliyathanelere bak mutlaka ben baktım 😇
Ozgesah355 Pamukdeniz ben normal istiyorum canım. Oda süslemesi, fotoğraf çekimi falan var mı peki eşin gircek mi doğuma
Mervii Rumeysaylz bende Emre Beyin babası Racai beye gidiyorum özel klinikleri var ama çoğu zaman Emre bey ilgileniyor 😊Tüp bebeğiz bu arada 😇 Allah razı olsun hepsi ayrı ayrı çok ilgili ve bilgililer
Rumeysaylz Mervii Kesinlikle öyleler çok memnunum bende sizin bebiş kaç haftalık cinsiyetiniz belli mi canım 😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😍 🙏
Pamukdeniz busraalibebisi hayır canım o nerden çıktı kadınlar klubunde duydum okudum normal dogumda yaptırıyor 😇 sormadım daha sorarım gittiğimde sen kaç haftalıksın😍
Cerendemir Ozgesah355 sincan lokman hekim bahar şentürk e gidiyorum çok memnunum.normal doğum ücreti 2100tl
busraalibebisi Pamukdeniz biran öyle sandım hastahaneyle ilgili kötü yorumlar görüyorumda bazen korktum cnm☺️ biz 14+4 haftalığız sen ne zaman gidiyorsun randevuya karsılasrz belki😃
busraalibebisi Pamukdeniz bende 31inde gidecm 😃az kalmış senin cnm ne güzel ☺️doğumhaneyi falan gördün mü birde cinsiyeti ne ne zman belli oldu senn ben ikili tarama testinde söyler diye bekledim ama söylemedi😔
Annesininkuzusu0911 busraalibebisi canım hangi hastane söylemedi devlet söylemiyor ama özeller tahminde olsa söylüyor ben 13. Haftada ikili taramada öğrendim şimdi 23 olcam değişmedi
busraalibebisi Pamukdeniz ben 1 ay zor bekledim 3lü tarama testinde belli olmazmı ayrıntılıyı nasıl beklcem☺️