Anneyimmm 23+2 haf hamileyim su gibi islanmis camasirim tamamen ne bu hastaneye geldim ama onumde4 kisi bekliyo:(((
OktayMeltemSahin Anneyimmm biz görmeden nasıl bilebiliriz biraz daha dayanın doktorunuz en iyisini bilir
Muhammedamine Anneyimmm su geldiğinde onu anlıyorsunuz sanki patlama gibi birşey oluyor rahim ağzınızda.. birden mi oldu sızıntı şeklinde mi
queenz Anneyimmm canım bende ter mü beyaz akıntımı su mu die ayırt edemiodum, bi pamuklu cubukla test yaparlar sonuc hemen verir korkma. Ter de olabilir beyaz akıntı su gibi de gelebilio bazen icin rahat etmesi icin test yaptırman güzel
Anneyimmm OktayMeltemSahin bil mi dedim yasayan bilen varsa tecrubesi olan iyi veya kotu bilgi almak icin yaziyorum cok sinirlendiriyosa paylasim cevap yazma
OktayMeltemSahin Anneyimmm hormonlarınız tavan yapmış heralde bu nasıl bir saldırış nasıl bir uslup ben kötü birşey demedim ki yani hastanedeymişsiniz doktorunuz en iyisini bilmezmi ? Neden saldırışa geçtiniz anlayamadım
Ygtzynp Anneyimmm su gelmesi gerzamaan patlama değil çiş kaçırma gibi oluyormuş bazen inşaşalh sizinki öyle değildir
Muhammedamine Anneyimmm bazen enfeksiyondan olabiliyor bakalım dontorunuz ne dicek ama büyük ihtimalle suyunuz değil
Duyguynrky Anneyimmm canım akıntıda da hissediyorsun geleceğini benimde ıslanıyor bazen normal olan abartı gibi gelebiliyor gebeyken. Sonuç ne çıktı?
Anneyimmm [bilinmeyen] kimse izin vermiyo ne ikisi zaten 9.aydayim dedi doktorda binyere gitti saka hibi ya bide ozel
Anneyimmm [bilinmeyen] aynen oyle danismayada acil su geldi galiba diyorum beni erken cagirsin diyorum hic tinlamiyo simdi yikcam hastaneyi az kaldi cok stres oldum
Sil12 Anneyimmm bana verdi hatta recetesiz bile aliniyo . Bi kutuda bi paket toz portakal suyu gibi gece idrarimi yaptım onu içtim şuan çok iyiyim