Selindora o haftalarda suyun artışı çok gözlenen bir şeymiş. Özellikle erkek bebeklere hamile olanlarda. Sebebi şeker de olabilir. Benim 20. Haftalardan beri fazlaydı yani üst sınırı da geçmiş demişti doktor. Ama meyve ve tatlı yemekten taviz veremedim, dikkat etmedim. Ekmek pirinç vs aşırı tüketen biri değilim. Ama meyve ve çikolatasiz asla. 33. Haftadayim 34 e gireceğim 30 lu haftalarda suyun güzel, dengeli dendi. 30 lu haftalarda zaten su olabilen maksimum seviyeye ulaşıp sonra genelde dengeleniyor çok kafaya takmayın diye söylüyorum. Tabi yine tedbirinizi alırsınız. Suyun az olmasindansa fazla olması kesinlikle daha iyi bir şey doktorlara göre ayrıca.👍 Ayrıca açlık tokluk ve 3 aylık şeker ortalaması denilen bir değere bakıldı. Açlığım 70 toklugum 84 diğer 3 aylık şeker değeri de normal geldiği için şeker yüklemesi yaptırmaya gerek duymadım. İkili üçlü test bende yaptırmadim. Fetal DNA da fiyatı yüksek bir test. Riskli bir gebelik olmadığı için yaptırmak istemedim. Detaylı ultrason yaptırdım sadece. O da perinatoloji uzmanına değil, kendi kadın doğum doktoruma.