Kocaer trr4457 çift çizgiyi görüyorum ben canım gebelik var benim ilk gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim gözün aydın 😍💕
Deletedmom73711 trr4457 Evet silik çizgi görünüyor ama ben bu teste hiç güvenmiyorum en iyisi kan tahlili yaptırmak. Hakkında hayırlısı olsun.💖
Ays_cskn trr4457 evet henuz yeni bir gebelik oldugundan silik gozukuyor kan tahlili yaptirip netlestirin bence😊
Kocaer Deletedmom73711 gebelik olsa bile negatif çıkarma olasılığı var mıdır sizce ben dün yaptım negatifti
Papiiii Kocaer negativ cikaramaz aksine pozitiv cikara bilir adetden once hcg hormonu artis yapar zaten bu yüzden hamile olmayan birinde bile silik cika bilir onun icin en dogrusuuu adetden 1 hafta gecikmeyi beklemek yapmak silik felan degil hanileysen net cikar kipkirmizi
Deletedmom73711 Kocaer Gebelik yokken pozitif çıkardığını bizzat deneyimledim, varken yok çıkarması da olası tabi. Biraz daha bekleyip normal kaset test yapın veya kan verin direk her halükarda idrar testi yapsakta kan veriyoruz neticede.🥰
Nazlierdemir Kocaer Benim öyle olmuştu adetime 5 6 gün varken yapmistm erken gebelik testi negatifti ama hamileymisim
Papiiii trr4457 erken gebelige hic guvenmee adet doneminde hamile olmayan birind ebile hcg hormonu artis yapar o yuzden silik cika bilir En dogrusu adetden 1 hafta sonrasini bekelmek gecikirse tabi umarim hamile olursin canim
Nuya97 Bugün yaptıysan yarın bidaha farklı bi marka test ile sabah yap yine 2 çizgi çıkarsa hemen doktora kan tahlili ver kuzum
trr4457 Bu benim ilk testim değil bundan dört gün önce bir test daha yaptım onda aşırı silik çok zor görünen bir çizgi vardı cumartesi tekrar deneyeyim dedim bugün sabah ilk idrarla denedim bu şekilde Bir öncekine göre Koyulaşmıştı
Hulyaaa1 trr4457 canım ümitlenmeni istemem benimde hamile olmadan önceki ay adetim 3 gün gecikti bende böyle test yaptım aynı seninki gibi silik çıktı sonra emin olmak işin kan verdim sonuç negatif ertesi günü adet olmuştum zaten adete yakın böyle yanıltabiliyo test bence kan vermelisin için rahat etsin 🙏🏻
pims trr4457 bende pazartesi alıp yapcam canm inşallah benimde vardr 7 gün önce negatifti acaba pozitife dönermi ümidim çok az
pims trr4457 var ama adet belirtileriyle aynı oluyor ya ümitlenmekte istemiyorum ya😔 idrara gdyorum biraz fazla onun haricinde kasık ağrısı adet belirtiside bi yandan hayrlısı bakim canm pazartesi 🥰
trr4457 vesilece planlı gebelik olunca insan çok meraklı oluyor aslında çok yanlış birşey 🙈 tutabilsem kendimi keşke