gozgozanne Kızlar ben de bugun pozitif çıktım. Yarın 15 haftalık olacağım. Siz kan sulandırıcı kullandiniz mi? Doktorum haftam küçük olduğu için gerek yok dedi. Sizler bu süreçte ne yaptınız? İnşallah hafif atlatırız.
Nurdanb gozgozanne çok geçmiş olsun belirtileriniz nasıl ben zaten kullanıyordum devam ediyorum covid miyim de bilmiyorum zaten sanki normal nezle gibiyim o yüzden doktora da henüz danışmadım
Nurdanb Sevvalekenn bende de benzer belirtiler var 3 gün oldu hafifledi devam ederse bende test yaptıracağım hapşırık burun akıntısı öksürük var benimde 😔 çok geçmiş olsun
Nurdanb Denzk boğaz ağrınız varsa boğazınızı şal dolanla sarin hep sıcak dursun bide kuru incir kivi çok faydalı tavsiye ederim hafifliyor gibi benim ama biraz terlesem hareket etsem öksürük tutuyor yine 😔 geçmiş olsun
Nurdanb Denzk pazara bile gitmiyorum bana da eşimden geçti galiba evden çıkmıyorum hiç bi kontrollere gidiyorum pazara bile gidilmiycek artık 😔🤦🏻♀️
Melkkk Nurdanb belirli birşey yok ki herkeste farklı etkiler oluyor bende sırt ve eklem ağrısı oldu 7. Gün de nefes darlığından hastaneye yattım
Nurdanb Melkkk şuan iyisinizdir inşallah çok geçmiş olsun ⚘ evet herkeste farklı belirtiler en iyisi test yaptırıp emin olmak galiba teşekkür ederim
Nurdanb gozgozanne herkeste baya farklı belirtiler kafam çok karıştı en iyisi test yaptırmak size de çok geçmiş olsun ⚘
Nurdanb Denzk evet genelde öyle oluyor zaten biz ne kadar dikkat etmekte 😊 teşekkür ederim inşallah hafif geçip gider size de çok geçmiş olsun ⚘