Dilarey Özel hastaneye gidiyorum muayene için, doktorum birkaç test yaptırmamı söyledi toxoplazma, hemogram gibi bunları nerede yaptırabilirim? Saglık ocağı yapar mı acaba
Ruveyda_baskapan Dilarey canım sağlık ocağı toxoplazma yapmıyor ben hepsini özelde yaptırdım 1010₺ tuttu , kazıkçılar
gizzzy35 Dilarey Ben özelde yaptırmışım. Toksoplazma sağlık ocağı maalesef yapmıyor. Devletten de randevu alıp gitmeniz lazım.
Gmz-aykt Dilarey Troid,idrar testi vs sağlık ocağında yaptırdım diğerlerini hastaneler yapıyor özel de yaptırdım ama devlette de yapılıyor olabilir bence araştırın
Ceylin680 Dilarey evet sağlık ocakları yapıyormuş .ben dün sordum ebeye biz kan alınca kan test merkezine yolluyoruz orada pekcok teste bakılıyor kanla ilgili dedi.
Bebitooo Ben dahiliyeden aldım kadın doğum da olabilir ama zaten geç çıkıyor sonucu 5 6 günü buluyor randevu bulabilirsiniz ikiside yapar
Bebitooo Bir kısmını sağlık ocağına yaptırdım ertesi gün sonucu çıkıyor. Ama kalanlarıni devlet yapıyor özele gidiyorum bende ama testleri devlette yaptırma taraftarıyım zaten başka bir işe yaramıyor benim bulunduğum bölgedeki devlet
Dilarey Ruveyda_baskapan ben de istanbuldayım. Tema istanbula gidiyorum ben de. Aşırı pahalı her şey ya uf