nurucararslan Arkadaşlar yarın 27.haftama giriyorum inşallah . Dün gece sancım tuttu acile gittik muayene eden doktor bebeğin 29.hafta olarak gözüktüğünü söyledi cumartesi günü kontrolüm vardı bebeğim 848 gr dı dün gece başka bir dr 1345 gr olduğunu söyledi 5 günde yarım kilo alması mümkün mü sizce ? Hem haftası hem kilosu kafamı karıştırdı
sudamlasi nurucararslan maşallah bebeğine. Bence geriden gelmesindense ilerden gitmesi daha iyi. Eti çok yedin herhalde😄
nurucararslan sudamlasi 😂😂😂 güldürdünüz😂 biraz riskli geçiyor benimki malesef Doğuma kadar yatış verdi doktorum habire yatıyorum bayram gezmesi dahi yapmadım 😂 eti de o kadar yemedim aslında ama durum kafamı karıştırdı 🤷♀️
Badgirl_ Canmmm her doktorun ulstronun ayni ckmaya bilir misal bi doktor 500 gram der digeri 600 gram ama 5 gunde yarim kilo almasi normal degil seker yukleme testi yaptrdn mi bilmiyorum icin rahat etmiysa baksa bi doktrda gorun ama 5 gunde 2 3 hafta atlmasi normal degil ama ölcum yapan ultrsnn birinden de kaynkli olabilir
nurucararslan Badgirl_ şeker yüklemesini cumartesi günü yaptırdık canım sonucu bayram sonu alacağım bekliyorum ama umarım dediğin gibidir bide riskli olunca yatıyorum korktum biraz da