Ela532 ay canım açınca ile senin mesajına denk geldim inan bana o kadar güzel duygular ki sana anlatamam o ilk ağlaması vs dünyalara beden bak sana şöyle söyleyim anestezinin etkisi geçince ağrıların oluyor evet eve falan gittiğinde falan hatta ilk 2 hafta falan tek başına yatıp kalkamıyorsun gülmek hapşırmak öksürmek çok çok çok zor ama inan bana evladın yanında olunca kucağında olunca herşeyi unutuyorsun ben emzirirdim kucağım da tutardım hiç bırakmak istemezdim hatta annemin ev sahibi kadın geldi birinde kucağına alma alışır ya alışsın ben 9 ay beklemişim onu onun mis kokusu var ya hâlâ burnumda aklıma geldikçe burnumun direği sızlar o kadar güzel bi duygu ki o sana hiç-bir şekilde anlatamam ama yaşayınca dersin bak bi kadın böyle yazmıştı diye şuan oğlum 25 aylık ve abi olacak inşallah 25+0 haftalık hamileyim kızımı öyle kucağıma alamayacam sevemeyecem diye korkuyorum inşallah sende bende tüm hamile arkadaşlarda sağlıkla kavuşalım hatta bebek bekleyen arkadaşlara da Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu ama tadını çıkar belli ki ilk gebeliğin gerçekten tadını çıkar çünkü hiçbir zaman bugün ki gibi olmayacak çünkü 2 veya 3 gebelik daha hızlı bitecek tadını pek çıkaramayacaksın ama sağlık olsun hepsi geçiyor