Ruveyda_baskapan Hanımlar merhaba 🥰 12+1 haftalık hamileyim, 2 gün önceye kadar göğüs uçlarım sızlıyor ve etrafı ağırıyordu, şimdi yok ve dolgunluğu bile gitti. Biraz endişelendim sizce normal mi?
Deletedmom622772 Ruveyda_baskapan 10. Haftamda olmuştu o zamana kadar yürürken bile acıyordu korkup doktora gitmiştim çünkü mememde hiç sızı hassasiyet kalmamıştı küçülmüştü ama doktor çok normal olduğunu her bedenin hamileliğe alışma süresinin farklı olduğunu söylemişti gidene kadar hergün meme kontrolü yapıyordum neden acımıyor diye :) Şükür hiçbir şey çıkmamıştı sürekli internetten bunu yaşayan hamileleri okuyup psikolojimi bozuyordum 16. Haftadayım meme hassasiyetim hala gelmedi haftalara göre başka başka şeyler çıkıyor şimdi de bel ağrım var 🤷🏻♀️
bkts Ruveyda_baskapan ben de 13+6 yım ayni stresi yasiyorum 13e girdigimden beri 🙄 agrim sizim olurdu karnimda kasiklarimda, akintim olurdu, goguslerim acirdi falan bu 1 haftadir hicbir seyim yok sanki hamile degil gibiyim🤷🏻♀️ Ne sinir bozucu bi sey bu sekilde diken uzerinde olmak 🙄 kendimi alikoyamiyorum bu durumdan 🙄
Deletedmom622772 Ruveyda_baskapan randevuya kadar her sabah al işte bu sabahta acımıyolar diye kalkıyodum 😂😂 o kadar inandırmışım ki kendimi eşime hazırlıklı ol bu sefer eminim kesinbir şey oldu demiştim eşimi de delirttim yani 😂 bu evham hali sürecin bir parçası yapacak sey yok şimdi alıştım takmıyorum
Mylove Ruveyda_baskapan evham etmeyin gayet normal hormonal zaten bunlar son aylarda tekrar başlar göğüs hassasiyetin uyuyup dinlenmene bak bebis doğunca bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjiye ihtiyacın olacak kalbini ferah tut 😍🥰😘