Ceylin680 dilarakocc o ağrı üsütünce bide gaz in olunca oluyor.bana genelde hamile değilken oluyor.oturdugum yerde ziplayasim geliyor .çok keskin bir kramp bağırsakta oluyor.
Civcivim000 dilarakocc bende de oluyor arada sonrasında muayene de oldum nst sancı falan çıkmadı onunla ilgili değil sanırım kabızlık vs den dolayı olabilir diye düşünüyorum gazdan ya da çünkü genelde wc sorunumun arttığı dönemlerde olduğunu fark ettim😀
_edaa 35+0 aynısını suan yasıyorum otururken koltuktan zıpladım acıdan. Kramp gibi oluyor bana size de öyle mi?
dilarakocc _edaa evet çok acayip, sızlıyor ama yeni farkına varıyorum bazen karnıma doğru geçer gibi oluyo sivri bi ağrısı var
dilarakocc _edaa benim aklıma ilk doğum sancısı geldi ama doğum sancısı daha fazla olur diye tahmin ediyorum 🤷🏻♀️Buda düzenli gelen bi ağrı anlamadım valla
dilarakocc 2tospikannesii ayağa kalkıncada aynı ağrı devam ediyor. Ne ağrı ne sancı var diye diye nazar değdirdik heralde 🤦🏻♀️
dilarakocc Ceylin680 aslında şöyle oldu tuvalete gittim geldim uzandım uzandıktan 10 dk sonra falan başladı
Ceylin680 dilarakocc klozet tuvalet te bazen bağırsak tam bosalmiyor yada zorlanıyor siz uzaninca bagirsaniz hareket etmiştir .ondan da olur.gecmis olsun
Civcivim000 dilarakocc doktorunuza yine danışırsınız ama muhtemelen öyle bir şeydir diye düşünüyorum stres yapmayın😊