Mucizemele Dun gece 2 kez kahverengi leke geldi acile gittik ultrasonla bakıldı doktor bebek gayet sağlıklı birsey yok dedi ama hala tedirginim akşamdır gelmedi de eşimde görevde bugun o yuzden tedirginim benim gibi bu durumu yaşayan varmi 11+6 günlüğüz
Siner Mucizemele kanama yada lekelenme olabiliyor. Birçoğumuzun başına geliyor. 13.haftada benim de başıma gelmişti. Lütfen sakin olun stres yapmayın. Kahverengi zaten eski kanama aktif bir kanama değil diyolar. Doktorunuz iğne yapmadı mı yada progestan kullanmanızı söylemedi mi
Ays_cskn Mucizemele ilk gebeligimi kahverengi leke ile ögrenmistim ve her kontrole gittigimde kanama alani yok diyorlardi belli bir sure progestan kullandim ama sebebi bulunamadi lekelenmemin bayada surdu bende
Deletedmom622772 Mucizemele progestan vermesi gerekir yine her durumda önlem olarak ama kanama alanından vs sebep olsaydı ultrasonda görüp söylerdi diye düşünüyorum dinlenin bol bol bir de verdiyse progestanı ihmal etmeyin
Mucizemele Deletedmom622772 evet verdi zaten gelir gelmez hemen kullandım ilk gebeliğim benim de perşembe günü ense kalinligi için alttan muayene yapılmıştı dun de temizlik yapmıştım hangisinden kaynaklı bilemedim ve korkuyorum doğal olarak
Deletedmom622772 Mucizemele canım vajinal muayene ya da iş yapmak buna sebep olmaz genellikle bazı gebeliklerde kanama alanı olusuyor biyolojik bir şey bende bu vardı progestan ile geçti 2 haftada . Sen de olsa ultrasonda dr görürdü. Bazen de sebebi bilinmeyen ama zararsız lekeler gelebiliyor dr da tam bilmiyor neden o yüzden moralini hic bozma takip et sen lekeyi ilacını kullan Allah’ın izniyle hemen geçer
Siner Mucizemele korkmayın dua edin. Tıbbi olarak alınması gereken önlemi almışsınız zaten. Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah. İlk gebeliğimde kanama olunca ben ağlayarak doktora gitmiştim. Doktor dokuz ayı kanamayla geçiren gebeler var bu kadar korkma demişti. Çok şükür dediği gibi kucağıma aldım kızımı. İnşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yalnız olduğunuz için de panik yapmayın. Allah korusun kanama bişey olsa hemen gelemez mi eşiniz
Mucizemele Deletedmom622772 cok teşekkür ederim beni de suan ki belirsizlik korkutuyor anlaşılmadı mi ki diye
Mucizemele Siner Allah razı olsun teşekkür ederim askeri personel dersi var yarın gelicek ama bugun zor benim için gibi hissediyorum