Sare19 Ays_cskn bende irade musagile gidiyorum çok ilgili arada yine devam edeceğim ama ilk bebeğim kalp hastası doğdu doğumdan sonra öğrendik tedbir amaçlı özel ve devlet birlikte gideceğim bu sefer inşallah
Elifkskl Sare19 perinatoloji takipli idim ben ama normal gebe takip de fatma Salih var bayan doktor olarak o iyi
Sare19 Ays_cskn hamd olsun daha iyi uzun bir hastane geçmişimiz var hala randevular devam fizik tedavi alıyoruz yürümüyor henüz bunada şükür tabi
Ays_cskn Sare19 cok sukur tez zamanda yurur insallah bizdede henuz yurume mevcut degil gerci daha kucuk 1 yasinda ama bekliyoruz bizde
DeryaVeDeniz Merhaba kızlar bende Ankara’dan eryamanda oturuyorum ben doktorun özel muaynehanesine gidiyorum doğum için sincandaki koru hastanesiyle anlaşmalı ve ben paket olarak satın almıştım bütün muayneler ve doğum dahil çokta memnunum doktorumdan uygulamaya göre son 5 gün ama bugün biraz sancım var dua edin bana 😊
Ays_cskn DeryaVeDeniz Ayy saglikla kavusun etmizmiyim ederim tabiki sende bize edermisi henuz yeni hamileyim karin agrim oluyor hemsirem dis gebelik vs olabilir diyince korktum randevumu bekliyorum suan
Babysharkdutdutdut Mehtapca06 kaç haftalıksiniz, hangi doktora gidiyorsunuz, cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyorlar,memnunmusunuz🙈 bende hacettepeye başlamıştım ama hiç memnun kalmadım haftaya şehir hastanesine gideceğim birde yeliz hanıma randevu aldım
Mehtapca06 Babysharkdutdutdut valla 20 haftalığım en son 18 haftalıkken gittim cinsiyeti göstermedi odalar ve doktorlar açıkçası iyi hangisine gidersen git cihazlar desen başka hastaneden beni detayli ultrason için bile şehir Hastanesi’ne gönderiyorlar benim tek sevmediğim tıbbi sekreterler danışma vs doktorlarin yüz katı havalı agrasif tavırlar hiç çözüm odaklı değiller oda zaten çok etkilemiyor randevulu olunca 😂
Gamzeates Ays_cskn merhabaa ben de ikinciye hamileyim bir oğlum var 3 martta üç yaşına giricek Allah nasip ederse kızımız oluyor şimdi de 16 haftalık olduk şehir hastahanesin de doğum yapacağım rabbim nasip ederse 🙈❤️
Ays_cskn Gamzeates masallah benimde 1 oglum var insallah Rabbim nasip ederse bu bebegimide kiz istiyoruz bakalim bende randevu aradim az once ordada en erken 28 ine vardi ilk muayeneye lokman hekime gidip insallah bu haftaici netlestrip ona gore sehire gecmeyi dusunuyorum😊
Ays_cskn Emay06 bende 28 yasindayim masallah benimkide 2.ci lokman hekimi begendim bakalim ilk gorusme icin gitmeyi dusunuyorum hafta ici
Tugbademir Ays_cskn bende Ankara keciorende oturuyorum. Ikinci gebeligim. Devlet hastanesi ozellikle sehir hastanesinden randevu bulanlara şaşırıyorum. Detaylu ultrason icin bile randevu bulamadim malesef. Etlik lokman hekimden paket aldim. Ins memnun kalirim ozellerede cok guven olmuyor malum
Ays_cskn Tugbademir bende bulamadim sehir hastanesinde en erken 28 subata vardi oda cok gec bende hafta ici lokman hekime gitmeyi düşünüyorum paket fiyati ne kadar acaba birde doktorun kim 😊
Tugbademir Ays_cskn ben aralik ayinda zam gelmeden 7.750 ye almıştım. Doktorum Hatice çelik suan fiyatlar ne olmustur hic bilmiyorum kac haftaliksin ?