Ays_cskn Gunaydinlar Ben ankaradan yarismaya katiliyorum😄 28 yasinda 1 oglum var ve 2.ye yeni hamile oldugumu ogrendim henuz randevuma cok var sizde durumlar nasil betalariniz kac cikti hangi hastaneye takiplisiniz ozellikle tavsiye edebileceginiz devlet hastanesi oneriniz varsa memnun olurum😊😊😇😊
Akmelkee Ays_cskn merhaba ben de ankaradayım öncelikle şehir hastanesi çok beğendim oraya gidebilirsin. Ilk öğrendiğimde betam 74 du çok çok düşüktü baya üzülmüştüm bir hafta sonra 1000 lerdeydi geven hafta da 60 binlere gelmişdi🤗
Aslhn-06 Ays_cskn Merhaba canım 27 yaşındayım 2. Gebeliğim ama ilki ölü doğum oldu maalesef, bende şehir hastanesine gidiyorum pek memnun değilim ama özeller çok pahalı
Halime0638 Ays_cskn ☺️ sincana gelin geldim 20 yaşındayım 38 haftalığım sehir hastanesine gidiyorum memnunum orda doguranlarda cok memnun inşallah bende memnun kalip sag salim kavusurum 🌼
Sare19 Ays_cskn 23 yaşındayım ikinci gebelik 7+1 şuan 😊 etlik lokman hekime gidiyorum çok memnunum ama şehir hastanesine geçmeyi düşünüyorum fiyatlardan dolayı 🥲 önerebileceğiniz doktor ?
Ays_cskn Akmelkee Masallah bende orayi dusunuyorum bakalim suan henuz yeniyiz once kalp atisini duyayim sami ulusta evime yakin cunku sonra sehir hastanesine gecis yapayim diyorum degerlerinizde masallah cok guzel ben sadece bir defa kan verdim aile hekimliginde 1042 cikti bakalim gidince ne olacak😊😊
Akmelkee Ays_cskn benim tüm akrabalarim şehir hastanesinde doğum yaptı hepsi çok memnun kaldi bende oraya gidiyorum bakalım 🤗
Ays_cskn Akmelkee insallah Hayirli guzel bir surec olur bizim icin peki ultrason goruntusu veriyorlarmi acaba mesela etlik zubeydede ilk dogumumu yaptim lanet olasicalar 9 ayda sadece 1 tane verdiler ozele gitmesem cinsiyeti bile ogrenemeyecektim😊
Zehrakhr Ays_cskn bende şehir hastanesine gidiyorum 36 haftaya girdim evet istediğiniz takdirde ultrasonu bi çok doktor veriyor hayırlı olsun bu arada ☺️
Rabiaseher Ays_cskn Perşembe günü gittim normalde veriyorduk ama kağıtları topladılar artık vermeiyoz demişti doktorum telefonuma çektim cnm rica edersen telefona cekebiliyosun
Mehtapca06 Ankara şehir Hastanesi’ne gidiyorum benimde ikinci bakalım hayirsiyla umarım gelirler dünyaya 😂
Babysharkdutdutdut Mehtapca06 kaç haftalıksiniz, hangi doktora gidiyorsunuz, cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyorlar,memnunmusunuz🙈 bende hacettepeye başlamıştım ama hiç memnun kalmadım haftaya şehir hastanesine gideceğim birde yeliz hanıma randevu aldım
Ays_cskn Mehtapca06 benimki sezeryan mecburi az cok biliyorum1 yil aradan sonra tuhaf hissetiriyor yeniden ameliyat olma dusuncesi daha gobegim bile gitmemisti😄😄
Mehtapca06 Ays_cskn ooo o zaman inşallah güzel geçer bende olsam gerilirdim benim normal. İki sene geçmiş ona rağmen inceden korkuyorum 😂
muzeyyenumar8 Merhaba Ankara Keçiören’e gelin geldim 26 yaşındayım 1 oğlum 1 kızım var 3 supriz hamile olduğumu öğrendim henüz 9+6 haftalık gebeyim Gataya gidiyorum baya memnunum
Deletedmom5262 muzeyyenumar8 sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🥰. Gatada hangi doktora gidiyorsunuz? Ben Kızılcahamamda yaşıyorum da burda doğum yapamazmışım kuzenimde iki doğumunu gatada yaptı yarın ilk kez gidicem bende biraz tedirginim 🙈
Ays_cskn Mehtapca06 dusunmemeye calisiyorum acikcasi sadece bebisin saglikli oldugunu bilsem icim rahatliycak gerisi geciyor bir sekil en guzeli normal gercekten kendi adima diyorum sezeryan kadar berbat bisi yok😄
Mehtapca06 Ays_cskn ya benim doğum çok zordu bildiğin doğumdan sonra bir hafta doğum yapıyorum sanıp ağlıyordum ama geldi kaza kurşunu yeniden dogurucam😂😂
Ays_cskn Mehtapca06 valla bende en azindan oglum derdini anlatip yuruyene kadar dusunmuyordum esim korunuyordu megerse gizli gizli istiyormus olan oldu yani bizdede o yuzde korunurken ese guvenmemek gerek😄😄
Ays_cskn Zehrakhr tesekkur ederim sizede hayirli olsun ilk dogumumda etlik zubeydede yaptim 9 ayda 1 tane verdiler hatta cinsiyeti bile yasak diye soylemedilerde ozele gittim o yuzden bu konuda arayistayim😃
Ays_cskn Aslhn-06 Merhaba canim oncelikle basin saolsun benimde onceden 2 kaybim var dusuk oldu 3. Gebeligim saglikla sonuclandi buda 4.cu bakalim insallah iyi guzel ilerler aynen ozeller ucmus durumda malesef
Ays_cskn Halime0638 ayy saglikla gelsin minis cok sukur az kalmis bende istanbulda yasiyordum maraşa gelin geldim ordanda ankaraya tasindik😊