pusatmom35 Cnsgkc evet 1 tane de gecelik alabilirim buradaki arkadaşlar zaten hastane önlüğü veriyorlar demisler ama
kahvesever__ pusatmom35 😂 kolay değil bebek eşyası almak valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
pusatmom35 holly ne dağıtmak için çikolata ne lohusa terliği hic bişey almayı düşünmüyorum şuan sadece çocuğumun eşyalarına kilitlendim kaç gündür beynim zonkluyo en iyi ne alirim diye alışveriş hiç kolay değilmiş
holly pusatmom35 hiç birini yapmadım doğunca kurbanını kestim ayrıca Mevlüt okuttum miss gbi . Terlikte normal plastik terliklerden biri hediye etmişti onu giydim😂Mevlüt’te beyaz bi elbise giydim bi iki fotoğraf çektim
pusatmom35 Oznurkk aynen öyle bende bugün aldim iki takim düğmeli bir tane lohusa takımı fiyatı bile etmedi☺️
Meri3220 pusatmom35 aynen öyle en iyisi bende indirim yakaladım valla çat aldım geçtim ne olacak yaa ev geçimini düşünmek zorundayız şuan lohusa seti giymesemde doğar benim çocuk 😅😅
Oznur35 pusatmom35 bende öyle yaptım kimsem de yok bi annem gelecek gelen giden yok kendime 2 pijama takımı aldım bebeğim erkek olmasına rağmen pembe aldım bide kırmızı dedim evde de giyerim ne gerek var masrafa 😊
pusatmom35 Oznur35 Çok iyi yapmışsın gereksiz masraf gerçekten bende siyah ve lacivert aldim ama bebeğim erkek olduğu için değil hem kir göstermez hemde pembe falan sevmiyorum😅
DeryaSekban pusatmom35 valla banada lohusa takımı ablamdan geldi onundu. Ben yedek olsun diye düğmeli desenli ve düz birer pijama takımı aldım bence hiçte şart değil. Ablam göndermese de böyle yapacaktım.
pusatmom35 DeryaSekban buradaki tüm yorumlar bu yönde hiç de gerek yokmuş gerçekten iki takım düğmeli aldim bende bugün