s_sila Haticee68 yumurtlama olacak canim buyuk ihtimal yarin daha koyu cikar hayirlisi olsun insallah☺️
La_Liberte Haticee68 bugün olmuş ☺️ Bugünü ve yarını değerlendirin inşallah hayırla tutar 🙏🏻😊 test yapmaya da devam edin ki çatlamayı da görebilesiniz.
benimmdunyamm kahvesever__ yumurtama testi bu canım gebelik değil bugün ilişkiye girmesi lazım sanırım öyle biliyorum
Haticee68 kahvesever__ bu gebelik değil kuzum yumurtlama kahvesever__ insaAllah en kısa zamanda da olur canım 😊 ama bu suan yumurtlama testi
Haticee68 s_sila akşama doğru tekrar yapcam eğer renk açık olmaya başlarsa yumurtlama olmuştur insaAllah
kahvesever__ Haticee68 ay ben hamilelik testi sandım inşallah 🙏 olur canım rabbim kucanı boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin sana en kısa zamanda
Nursezer37 Bende hamile testi sandım inşallah seninde bir bebeğin olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Haticee68 Nursezer37 insaAllah burgun onuda hamileyim diye paylaşırım kuzum Rabbım isteyen herkese nasip etsin insaAllah 🤲🏻🤲🏻🥰
Haticee68 La_Liberte çok teşekkür ederm kuzum insaAllah. Aynen birde aksama doğru yapmayi planliyorum eğer catladiysa belli olur 🌸
La_Liberte Haticee68 aynen bazen aynı gün içinde bile çatlayabilir. Benim öyle olmuştu. O yüzden bugün çok önemli 😊
Tomrishatun Haticee68 bu konuların uzmanı geldi canim evet olmuş hadi bismillah deyip denemeye baslayin😉
Akmelkee Haticee68 bende ovulasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım pozitif görünce 3 gün değerlendirdim inşallah sizinde tutar 🤗
Haticee68 La_Liberte akşam tekrar yaptığım da hala aynıydı sabah yeniden yaptim biraz silik çıktı çatlamistir diye düşünüyorum 🙃🤭