Zeyneb12 Ezginurklc canım dur hemen endişelenme kendini takip et. Öncelikle yorgunsan dinlen tatlı şeyler ye ya da bol su iç ve soluna dönerek yat dinlemeye çalış. Bir de yeri daralıyor daraldığı İÇİN de az hareket ediyor. Sen kendini takip et en son gideceksen öyle doktora gidersin
Miramerve Ezginurklc bir doktoru dinlemiştim yeri daraldığı için güçlü tekmelerini hissetmezsiniz çok fazla artık dönme gerilme gibi hareketleri daha çok hissedersiniz diyordu.
Leylayz Ezginurklc bende 36 haftayım benimde hareket ediyor ama eskisi gibi değil dün de kontrolüm vardı çok şükür hiçbir sorun yoktu yeri daralmış bide doktor artık o bir yer bulmuş kendine orda kalıyor dedi, o kadar aktif hareket yok yani
Ezginurklc Zeyneb12 evet dün biraz yorulmuştum bugun takip edicem hareketi hiç yok değil ama çok çok azaldı eskiye göre zaten karnımda çok çıkmadı acaba ondan kaynaklımı
Ezginurklc Canselyaren benimkide aynı dürtünce sesli müzik felan açıyorum ama canı isterse çok az hareket ediyor anlamadım valla
Ebrukrdmr Karında sertleşmeleriniz varmı kızlar benim çok oluyor ya dün serum aldım nidicard Progestan başladım
Ebrukrdmr Ezginurklc sizin kasılmalarınız nasıldı acaba ya yalancı kasılma mı doğum sancısı mı ben anlamadım 😔erken doğum olursa yoğun bakım vs girebilir diyor dr
Ezginurklc Ebrukrdmr benimki regl sancısının daha fazlası ve karnım taş gbiydi gittim serum taktı nst de biraz sancı çıktı bekliyorum bidaha olursa gel dedi