Durunbigeldim canim ben ilk gebeligimde bata 10 gun vardı asla unutmam dişçi ye gittik esim icin eve geldik asiri sancilndim kasiklarim patliyodu sanki yuruyemiyodum.o derece acile gittik noluyo diye gebelik dusunuyomusunuz dedi evet ama henüz erken dedim yani adetim yeni bjtti olsun dedi test yapti ve gebeydim bebek yerlestigi icin agri olmus. İkinciside adete 5 6 gun kala bir migde bulantisi basladi aksama dogru basladi sabaha kadar kustum sabah 6 da acile gittim esim oglumka kaldi evde gittim gebelk suphen varmi dedi hayir ddim baya kan idrar aldi arada beta da bakmis ve hamileydim sebebi buydu hala da kusuyorum 12. Haftaya kadar gece gunduz hep kustum suan daha hafif seyrediyo. Herkesin bunyesi farkli ablamdada hicbi belirti olmasdi adeti gecerdi ogrenirdi bir iki hafta sonra bulanti baslar az surerdi. Bunyeyle alakali.herkeste bir olmuyo. Ve gebelik testlerinde 2 aylik olana kadar hep negatif cikar benim asla silik cizgi bile çıkmadı oglumda 2,5 aylik gebeyken cok cok silik çıkmıştı hatira kalsin diye denerdim ordan biliyorum gorumceminde bdnim gibi gec cikti hep idrar testinde evdekinde doktorlain yaptigi o aciklamalar geneli kapsar ama hepsini asla kapsamaz