Seymanurblbl Kızlar adetim 3. Gün gecikti kasiklarimda da daha önce hic boyle agri olmamisti şüpheleniyorum ama erken diye testte yapmadim sizde oluyormuydu?
Bebegim2022 Seymanurblbl Bence test almalısın.Benimde 3 gün geçmişti test almıştım erken gebelik testlerinden..2. çizgi silik çıktı..Zaten test açıklamasında silik çıkması da Hamilesin demek..Bı sonraki gün de hastaneye gidip kan tahlili verdim beta HCG 69 du ..çok şükür şuan 22 haftalık hamileyim 🙏
Ftynur Seymanurblbl Adetime 1 hafta vardı ne yapsam yoruluyodum ve göğüs hassasiyetin vardı dokunamıyordum ben adet olucam diye yordum adetim 5 gün geçmişti test ile hamile olduğumu öğrendim🥰
Bebegim2022 Seymanurblbl evet ağrılarım oldu hatta hep adet oldum olacam diye düşünerek o 3 günü geçirmiştim..
Seymanurblbl Bebegim2022 bende öyleyim oldum olacam yataktan cikamadim arada bi ter attim insallah hamileyimdir 🧸
Bebegim2022 Seymanurblbl inşallah 🙏 Sabah testinizi yapmanız gerekiyor şimdi alabileceksiniz hemen yapın ..ya da hastaneye gitme imkanınız varsa bugün test verip bı iki saate sonucu alırsınız zaten.. Hayırlı haberler alırsınız inşallah 🙏
gamzeminaaa Ftynur bende 1 hafta kala öğrendim erken gebelik ile. Aşırı derecede göğüs hassasiyeti vardı 🤦 bende tuhaf şeyler oluyor dedim baktım ki sürpriz yumurta geliyor ❣️ eşim şok geçirmişti.
Ftynur Seymanurblbl Bi test al canım hamile olma ihtimalin yüksek evet uyku da yapıyor ilk zamanlar ben normalde işim de yok fakat 9 da uyanırım alışkanlık olmuş ilk zamanlar öğle 12 de zor kaldırıyodum kafamı
Durunbigeldim Seymanurblbl evet onlar içinde öyle. Adetin gecikmiş al sana belirti yap bi test vardır inşallah
Patito__ Durunbigeldim valla onu diyen halt etmis bn iki kez hamile kaldm ikisindede daha kan vermeden herkese hamileym dedm millet bana guluyordu ilkinde ikincisinde herkes dogrudur dedi hahaha
[silindi] Durunbigeldim hiçte öyle olmuyor bu bünyeye göre değişkenlik gösterir ben bata 9 gün kala göğüs ağrısı mide bulantısı ve beyaz akıntı nedeniyle suphelendim test yaptım silik çizgi kan verdim beta 17 ve 3 gebeligimdede hep erkenden öğrendim 5-6-7 hafta beklemeye gerek yok diye düşünüyorum
Veraleyl Durunbigeldim hayır alakası yok herkes bir degil ben de ilişkiden 2 3 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı akıntı başladı bi iki gun sonra da kasik agrisi başladı ilişkiden 12 gün sonra da öğrendim zaten daha erken yapsam daha erken ogrenicektim belki de
Bebegim2022 Seymanurblbl Rica ederim ne demek..ağrı ,uyku, göğüs hassasiyeti ve gecikme bunlar çok umut verici.. İnşallah “hamileyim” haberini verirsiniz bize 🤗🙏