5 gün önce burda suyum geldi diye post açmıştım. Öncelikle dua eden iyi dileklerlerde bulunan herkese teşekkür ediyorum tekrardan.Rabbime şükürler olsun ikimiz de gayet sağlıklıyız. Evet gelelim doğum hikayeme.Pazar gece 01.30 yataktan kalkmamla su boşalması bir oldu gittim baktım hemen ama su gibi değildi böyle jel gibiydi. Sonra eşimi kaldırdım hazırlandık gittik. Acilden yatışım yapıldı. Açıklığım çıkmadı nöbetçi doktor bu suya benzemiyor ayrıca ultrasondan baktım bebeğinin suyu iyi dedi. Neysd turnusol testi yaptılar gerçekten de suyum değildi. 2 saat Nst ye bağlandım. Sancım 70 80 leri gördü. 7 8 dakikada bir giriyordu.Şimdi gidin sabah doktorunuza mutlaka gelin dediler. Sabaha kadar o su akmaya devam etti. Depend burda çok işe yaradı gerçekten.Muayeneye geldik. Doktorum baktı bakmasıyla suyum iyice boşaldı canım suyun gelmiş doğum başlamış yatışını yapalım dedi. Yatışım yapıldı hala hiç açıklığım yok. Normali denemek istiyorum dediğim için doktorum bir deneyelim doğurabilirsen doğur yoksa sezeryana alırız dedi. Açıklığım 1 cm oldu ama neler neler yapıyorum artmıyor. Gece 12 ye kadar uğraştık 6 saat suni sancı aldım. Baktık hala açılmam yok sezeryana karar verdik ve Salı günü saat 08.09 da kızımın sesini duydum 🥰 Elimden geldiğince yazmaya çalıştım. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Şimdiden hepinize hayırlı doğumlar olsun İnşallah 🙏💕