Nazlimom Uygulamaya göre bugün 6. Gün ama 2 gün daha katarsak hastaydı 3. Gün test verdi pozitif cıkınca bende verdim temaslı olarak ben negatif cıktım annemlerde kalıyorum belirtim falan yok cok sükür sizce tekrar vermeli miyim?
Zeynepabide Nazlimom ben temastan 6. Günde pozitif cıktım gecen hafta. 3. Ve 4. Gün testlerimde negatiftim
Patito__ Nazlimom cnm 5 gun sonra pozitif çıkanlar oluyor tv de unlulerde de duydum bnm cevremdede duydum bence karantinada olun temaslilr hep oyle olmak zornda zten aslnda
Meshra_15 Ben negatif çıktıktan iki gün sonra nezle oldum ama vermedim çok fazla o ortama girmek istemiyorum
Poyrazin_annesi Cok agır bı belırtınız olmadıgı surece test vermeyın evde kendınızı karantınaya alın . Test versenızde ilaç vermıyolar artk
Nazlimom Poyrazin_annesi evet ilaçları kullanamam zaten eşimde sağlık çalışanı yinede içim rahat etsin test veriyim
Zeynepabide Meshra_15 4. Gün bacak agrısı oldu. Ama negatif cıktım. Sonra kollar ve sırtımda agrı oldu. 1 gün şiddetli Bogaz agrııs bir günde öksürük Oldu ve bitti tüm semptomlar