bsnrd Kizlar bebeğim beş günlük. Sezeryan olddum sütüm yeni geliyor.ve ucum yoktu süt sagma ma sagiyorum ama bebeğim mememi tutmuyor sinirleniyor lütfen çözüm bulanlar yardım edebilir mi . Ve mama kaç CC vermeliyim önerilerinizi bekliyorum,🙏🙏
Eslemezgi bsnrd ben de sezeryan la doğum yaptım ilklerde benim kızımda emmiyo meme ucumda yoktu sürekli sagiyodum kendimi mama vermemi istemiyodu doktorlar emzirmesen yoğum bakima alırız diyolari bana ben hep meme vermeye çalışıyorum ne kadar versem bile almiyodu ama sonra meme ucu aldım silikonlu onla geldi mememin ucu birde zaten aç kalınca direk meme emiyolar
Melistosum bsnrd bnmde yoktu canım göğüs ucu silikonu ile emziriyorum şimdi çıktı ama alıştı slikonsuz enmiiyor
benimmdunyamm bsnrd kaşığa sütünü sağ tam ağzına dökerken memeni tıka ağzına çeker o çok aç bırakma açıktigi zaman getir uğraş muhakkak alacaz sabırlı ol istersen YouTube den videolar izle
bsnrd 333 30cc ile bile doymuyor ve kaç saatte besleyecegim konusunda kafam karıştı.emzirme danışmanı ile de görüştük.sutte sagiyorum iki saati geçmesin doymassa ver ddi.kilo alımı daiyi ama kafamıza göre ilerliyoruz kusma falan da olmadı .kakası da güzel.cok yedirmekten korkuyorum sadece.goguslerim dolu ama sinir krizi geçiriyor resmen emmemek için.
bsnrd babynil evet onu la deniyoruz ama bazen çok sinirli HC br şekilde kafasını bile koymuyor gogsume
bsnrd Melistosum bende hep sagiyorum,mama veriyorum.sakin olduğunda silikon üç ile deniyorum diğer türlü çok ağlıyor.mama veriyor musunuz
bsnrd benimmdunyamm sezeryan olduğum için ve ilk bebek olduğu için çok atık değilim annem yardımcı oluyor ins tam olarak öğrenirim de rahat rahat emziririm.🙂
Birgul bsnrd önce emzirmeye çalışın bende öyle yapıyordum, 15-20 dk ne çekebiliyosa artık. 30cc mama yapıyodum ne kadarını içmek istersen içiyodu. Bazen sütümü sağıp veriyodum hemde ne kadar sütüm çıkıyo bakıyodum.
babynil @bsnrd bi emzirme danismanina gitseniz? Ben oyle emio derken emmedigini neden sinirlendigini cozdum
bsnrd babynil Gittm. Ama pek bı fayda etmiyo çünkü bende uç yok sagiyorum yada silikon UCLA vermeye calsyrm onunla da yeni almaya basliyo gibi
Annenaz bsnrd bana doğum yaptığım hastanede 30 cc dediler öyle verdim benim bebeğime yetersiz geldi sarılık oldu. Bebek açsa verin yeni verdim diye düşünmeyin
Annenaz bsnrd benimki de 22 günlük meme ilk günden beri zar zor günde ya bir kere alıyor ya hiç almıyor . Alsa ağzında tutuyor emmiyor. Bana söylenilen tüm tavsiyeleri dinledim ama olmadı . İnşallah sizin olur