ikiprensesannesiii Selmaklc ben grip olmuştum 10 gün öncesinde ilaç da kullanamadım geçti gibiydi ama hafif geniz akıntım vardı. O enfeksiyon bebeğe geçmiş meğerse o yüzden yattı
Melisbahar ikiprensesannesiii tesker ederim ewt hic sormayın olmayınca 7 yıl cocuk bilmedik olcaqini hemen oluncaya sok olduk sukur sağlıkla qelsinde ama qene korkularım ilk sezeryan hc hsertmedim cok sukur darisi buna
ikiprensesannesiii Melisbahar korkmayın yine de ben gergin girdim 2.ye Belki o yüzden bu kadar ağrım oldu 😕
Eslemezgi ikiprensesannesiii Anladim benimde sütüm az onun için sordum hangini kullanmayiliyim sizce yada sütüm olması için ne yapmaliyim
Alwayshope Selmaklc tam tersi benim aşırı kolaydı bi tane bile acı hissetmedim yürüyüşlerim oturuşlarım cok cok kolaydı hemde 2 aezeryaj arasında 14 ay olmasına rağmen
Lulikli ikiprensesannesiii öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 💐 kesiyi aynı yerden mi yaptılar ? Bir de devlet hastahanesinde mi oldunuz?
ikiprensesannesiii Lulikli özelde oldum çamlıca medipolde. Aynı yerden yaptılar hatta doktor eski dikişlerin deforme olmuştu o dokuyu çıkardım dedi. Eski dikişim daha kısaydı ama sanki vu daha uzun 😕
Lulikli ikiprensesannesiii yaaa belki de eski dikişler deforme olduğu için mecbur onu da çıkartıp daha güzelini atmak için biraz daha uzun olmuştur
ikiprensesannesiii Seymanurrr06 korkulacak birşeyi yok aslında iğne acıtmıyor sonrasında ben baş ağrısı yaşamadım 3-4 saate açılıyorsun zaten
giresun ikiprensesannesiii benim 4. Günüm dikiş kismim hala aciyor yürürken otururken falan normal mi? Bebeğim kuvezde sagiyorum bende fakat şişlik oldu masaj yapıyorum sıcak uyguluyom ama akşam bifaha sisiyor ne yapmam lazım
ikiprensesannesiii giresun şişliği doktorunuza danışın bir sorun varsa yanlış yönlendirmeyeyim. Dikiş acınız 1 haftaya geçer max merak etmeyin