Melisakrtl Merhaba kizlar cok ozur dileyerek anlatiyorum 3 haftadir tuvalete cikamiyodum dun cikayim dedm artik kalcamda ve karnimda bi agri var size yemin ederim hem agladim hem ihtiyacimi gordum cokkk zor oldu cok ikindim bir yandan korktum ikiniyorum birakiyorum cocuga bisey olcak diye korkuyorum 16 haftadayiz bu arada bugunde karin agrisiyla gittim tuvaletimi yapamadim :( makatim cok aciyo normal bir aci degil felaket otesi aglatti beni cok cok aci cekiyorum ne yapmam lazim :(
cgnduru Melisakrtl duphalac al iç hemen hamileyken bir şey olmuyor sabah aç karınla içersen daha hızlı etkisini görürsün
Boniboncuk Melisakrtl akşam yatmadan bir bardak suya ıkı kayısı ıkı ceviz koy Sabah kalktığında once onları ye ustunede o suyu iç Benmde ciddi kabızlık problemim vardı Ama ben 4-5 gunde bir anca çıkıyordum doktorum bebege zarar verır hergun çıkman lazım dedi İleriki haftalarda daha sıkıntı yaşarsın dedi Bu dediğini yaptıgımdan beri hergun çıkıyorum mutlaka dene Senin çok uzun bir süre hiç iyi değil
Taze_hamis Melisakrtl böyle acı çekmeye ne gerek var canım . Mahnasie calsine diye bi ilaç var ben kullandım çok rahatladım akşam içiyordum sabahına rahatlıkla tuvalete çıkıyordum.
Cellci 3 hafta çok uzun bir süre. Ben 3 gün yapamasam aşırı huzursuz olurum. Doktorunla konuş, ilaç verir. Bol su iç, kayısı ve hurma gibi şeyler ye