Mervyss Kızlar düşük tehlikem varmış doktorum acil geldi kese hala yerinde kanaman devam edebilir dedi şu an ilaçlarla serumlarla durdu kanamam ama ben çıkış istiyorum ne yapmalıyım
kahvesever__ Mervyss canım rabbim şifanı versin inşallah 🙏 inşallah 🙏 herşey yolunda gider bence düşük tehliken varsa hastanede kalman daha iyi olur senin için doktorlar hemşireler var yardımcı olurla
Nilufer_ Mervyss Rabbim acil şifalar versin inşallah canım, Dua et inşallah sağsağlim kucağınıza alırsınız
TatlisBirAnne Mervyss Neden çıkış istiyorsunuz? Sonuçta doktorlar zehir vermiyor sizin ve bebeğiniz için iyisini yapmaya çalışıyorlar.
Rabiakltk5 Mervyss canım bende çok yoğun kanamam oldu 16.38 mm kanama alanı varmış rahimimdr kan birikmiş ve birden dışarı atmış neyse kanamam durdu ama 10 gün sonra suyum geldi 3 aylık bebeğimi kaybettim maalesef inş allah seninkini sana bağışlar
Mervyss kahvesever__ çok sağ olun öyle evet de daha kötü oluyorum sanki ikinci serum verdiler şimdi uyuyamıyorum:(
Deletedmom455465 Allah yardımcınız olsun hastanede kalmanız daha guvenli değil mi inşallah tekrar etmez birden mi başladı kanama
Mervyss Deletedmom455465 amin canım benim inşaAllah gündüz muayene oldum küçük kanamalarınn görünüyor demişti akşamına kanamam oldu
kahvesever__ Mervyss inşallah serumdan sonra rahatlarsın ve uyursun kendini yorma stres sinir yapma sakın
Mervyss kahvesever__ ay evet doktor da dedi inşaAllah canımm benim tekrarlamaz umarım ağlaya ağlaya öldüm
kahvesever__ Mervyss rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 🙏 ağlama bebek hisseder annesi sen üzülürürsen o da üzülür
Mervyss kahvesever__ ayyy 🥲🥲🥲hissetmesin mahvoldum toparlanmam lazım yarın sabaha bir şeyim kalmaz inşaAllah
kahvesever__ Mervyss toplanan annesi güçlü ol ağlama bol bol dua et inşallah 🙏 birdaha yaşamasın canım hastaneden çıkıncaya bol bol dinlen bir kaç gün iş yapma eğilip kalkma
Mervyss Rabiakltk5 yaaa çok üzüldüm canım benim demek ki sağlıksızmış veren Allah alan Allah üzülme yaşım gençtir daha 🤲🏼