Ece003 Kızlar Arçelik marka kahve makinam var ama köpüklü yapmıyor artık eksiden çok güzel yapıyordu nedendir acaba garantisi bitti 3 sene doldu firma birşey yapamaz
mmerveecetinkayaaa Ece003 benim 60 tl lik sinbo marka var çok iyi yapıyor ucuz kalitesiz ama iyi iş görüyor🙈
tazeannecik1 Ece003 Benimde bu makineden var hiç memnun değilim ya kahvede metalimsi bir tat bırakıyor sizde de oluyor mu?
Ece003 mmerveecetinkayaaa kız ben ta 2017 de 350₺ ye almıştım 😂 rezil etti beni bu gün komşulara tamda makinayı övüyordum bi baktım köpüksüz dümdüz
SWEETMOM2 mmerveecetinkayaaa Ayy aynen vlla kuzenim giirtimde hep onda yapar köpüklü çok güzel oluyor👌🏻
kuzeymomsss Ece003 bende schafer marka vardı birde ayriyetten arçelik. Schaferdan o kadar memnundum ki akıllı eşim ben evde yokken almış onu annesine götürmüş şimdik arçelik olana kaldım ama hiç memnun değilim
Ece003 kuzeymomsss ben düne kadar memnundum dün nazara geldi 😂tamda övecektim makineyi 3 sene oldu hala sapasağlam diye ama köpük namına birşey yapmıyor Artık bu günde denedim bitti işi