serrakrklh iyi geceler güzell annelerim şehirlerinizde normal doğum ücretleri neler yazabilirmisiniz özellikle aksarayda yaşayan annelere sesleniyorum özel aksaray hastanesinde normal doğum ücreti nedir bilginiz var mı
Annelikooneko serrakrklh canım bende özel Aksaray Hastanesi’ne gidiyorum. Sezeryan 4.600 diye duydum . Normal doğumda en fazla sezaryenden 500 TL felan azdır muhtemelen
serrakrklh Mylove çünkü burda ki devlet hastanesine bi gitseniz ne ilgileniyolar ne bakıyolar sürekli azarlıyolar dalga geçip gülüyolar sinirleriniz bozulur resmen aksarayda mısınız?
Mylove serrakrklh hımmm ozaman özel mantıklı olan ben devlette doğurdum şimdi ikinciyi de orda planlıyorum da o yüzden merak ettim özelden güzeldi doğumhanem ebelerim herseyim umarım gönlünüze göre sizin için iyi olan dr hastane bulursunuz 🙏🙏
serrakrklh Mylove ne kadar şanslısınız keşke burasıda aynı şekilde olsa hiç gözümü kırpmam giderim direk devlete geçen sancım oldu çok fena hemşireler güldü hiç ağrın var gibi durmuyosun muayene etmesek mi diye alay ettiler
serrakrklh Mylove 😂😂 sorma ya bu arada allah hayırlı doğumlar versin sana sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah👼
Mylove serrakrklh Daha net değil Bugün kan verdim uygulama 3+2 gösteriyor 7 gün gecikme var umarım vardır sağlıkocağının sisteme geçmesini bekliyorum
Mylove serrakrklh Elbise gecelik ayarlayın kendinize sezeryan olursanız diğeri rahat olmuyor çoraplarınızı bolca alın şimdiden hayırlı doğumlar 😘😍😍🙏