Zoboloploplop Ebru060619 ben enfeksiyonum varken ve cipro grubu antibiyotik kullanirken gebe kalmışım, farketmedim. Suyu bol için, rabbim sifa versin inşallah 🤲
Ebru060619 Zoboloploplop hep bol su içerim zaten ona dikkat ederim mutlaka, başka önerebileceğiniz bişey var mı
Musicteacher Benım derdim o, kokulu bide eşim bile farketti x insan çekiniyor rahatsız oluyo. Şuan 7+6 hamileyim ama bana sor. O kokulu enfeksiyon Bi türlü geçmedi. Fitil kullandım, sirkeli suya oturdum Bana mısın demiyo
Ebru060619 Musicteacher yani enfeksiyon varkende gebe kalına biliyor dime 😔 benimde eşim kokuydu fark etmişti ve kokulara karşı çok hassas bi eşim var 😔 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
deryas34 Ebru060619 ben gebeyken enfeksiyonum vardı antibiyotik ile geçti ve çok sık enfeksiyon kapan biriyim hamile kalmadan öncede olurdum kaldıktan sonrada enfeksiyon geçirdim
deryas34 Ebru060619 yanma akıntı koku herşey vardı birde hep bi çişim varmış hissi oluyordu gebe kaldım doktorum idrar tahlili istedi verdim enfeksiyon çıktı sonra tek kullanımlık toz antibiyotik verdi çok şükür geçti
Tgbpoyraz Ebru060619 ben varımm ilk gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyodum idrarım pembeydi onun için gittim hamile olduğumu öğrendim
Ebru060619 Tgbpoyraz ama benimki vajinal enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu değil 😔 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻
Tgbpoyraz Ebru060619 vajinal enfeksiyonumda vardı canım kendimi bildim bileli var geçmiyo malesef allaha şükür kucağıma aldım allah sana da isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar 🙏🏻
Busrarin25 Ebru060619 benim idrar yolu enfeksiyonum vardı ilk bunu gosteriyormus vajinal yolu enfeskiyon mantarlanma oluyor bol bol su ile yikamaniz lazim pamuklu kılıflar giymeniz lazım vucdunuzu ılık suyla sabunla sadece ( arap sabunu ) ile yikamaniz lazim bana doktorum dedi bunu şuan çok iyiyim hiç bir kalintim kalmadi fitil verdi geçti çok şükür
kubraa28 Ebru060619 ben kaldım çok şükür. Şuan 12haftalik gebeyim. Hmaile olduğumu bilmeden antibiyotik kullandım 15gun sonra gebe olduğumu öğrendim. Dr düşebilir dedi ama çok şükür bir sıkıntı yok şuanda. Bu hafta tekrar idrar verdim yine enfeksiyon çıktı ve tek kullanımlık suya karıştırılan bir toz verdi. Benim de akıntım yeşil hep. Gebe kalınca bile şeffaf yada beyaz olmadı. Bu arada gebe kalmadan önce bir macun kullandim o macundan aşırı memnunum ilk gebeliğim de de kullandım. Size de tavsiye ederim.
Ebru060619 kubraa28 ne macunu kullandınız, Rabbim sağlıkla hayırlı vakitte kucağına Almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
kubraa28 Ebru060619 clifeballibitkiselmacun Instagram’da sayfaları var araştır bence mutlaka kullan gebe kalmak istediğini de şöyle. Ben ilk ve ikinci gebeligimde kullandigim ay hamile kaldım.
Tgbpoyraz Ebru060619 hayır ama korunmuyordum da üç ay kalmadım hamile eşimin tarafında bu sıkıntı var uzun tedaviler görüp hamile kalamayanlar veya zor kalanlar gbi endişeliydim hamile kalmadığım için doktor da kalabilirsin bi problem yok demişti bi hafta geçti komtrolde öğrendim
Tgbpoyraz Ebru060619 eşinizin beslenmesine özen göstermenizi tavsiye ederim benim görümcem üç sene sonra eşinin beslenmesini düzenleyerek hamile kaldı
Ferhanferi Bn vajınal enfeksiyon varken hamıle kaldım cnm sürekli sarı gelıyo bu yedıklerımızden kaynaklı saglıklı beslenınce azalıyo bnmkı bn sadece o ay vajına temızlemr suyu aldım dogal o ay hamıle kaldım ama hala gelıyo bazenkı cok gelıyo yanı dogumumda 16gun kaldı
Ebru060619 Ferhanferi inşallah bende tez vakitte gebe kalırım, lütfen dua edin ismen sizin duanız daha çabuk kabul olur ❤️🤲🏻
ZllTzcn Merhaba, beb evlendiğimde ilk günden beri vajinal enfeksiyon ve mantar acısını çekiyorum. Antibiyotikler fitiller her şeyi kullandım . Sonra bebiş düşünmeye başladık ve korunmadığım 2.ayda gebeliği öğrendim . Ama kafamı çok rahat bıraktım düşünürken . Olur olur olmaz olmaz yaşımız genş diye düşünerek ilerledik ama bukadar çabuk tutacağını beb de bilemedim.
Glzz Ebru060619 Canım ilkin de kuru vardı çokca yedim sabah akşam yumurtala dönemine özellkle yakın basladm bu hamilelğimde sevdgüm için yedim planlı degildi adetime çok yakın hamile kaldım diyebilirim..incir ye tavsiyem..uyanır uyanmaz yerdim ama ben cok aevdgüm için yedim ikincisinde ve yone hamile kaldm ..Aratrablrsn inciri faudası cok..Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda🤲🏻🤲🏻🤲🏻isteyen herkese verisnnn🤲🏻🌺