Caglayyy Bugün öğrendim daha. İdrarda protein çıktı doktorum gözlem altında olmamı söyledi, yatışım yapıldı. Erken doğum riski var😢 ciğer geliştirici vuruldu. Bu arada 35+3 haftalık hamileyim.
288594 Ben Bugün doğum yaptım gebelik zehirlenmesi yüzünde protein kaçağı ve yüksek tansiyon vardı 36 haftalık doğdu
Rmys10 288594 merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sizde bebeğinizde sağlıklısınızdır 🙏🏻kaçıncı haftada başladı acaba benim 24. haftadan beridir +1 çıkıyor 27. haftada 24 saatlik idrar tahlili verdim 103 çıktı. Doktor sıkıntı yok takip edicez dedi. Şu an 30 haftalık oldum tansiyonum 10/6 9/5 hep acaba ilerleyen haftalarda ilerler mi sizde nasıl başladı ve ilerledi
288594 32 haftada başladı +1 protein çıkıyordu +2 oldu 24 saatlik idrarda 700 üstü çıktı gebelik zehirlenmesi hafif düzeyde var dedi doktorum tansiyon takibi yapıldı doktorum daha fazla bekletmek istemedi alındı kuveze girmedi şuan yanımda biraz kilosu düşük
Annekuzusu_0 288594 benimde pozitif çıkıyo eser miktarda çıkıyo ama tansiyonum genelde düşük çıkıyor bende korkuyorum
Tulayyy- Kızlar banada yardımcı olun lutfen 14/8 en yuksek tansıyon cıkısım her zman tabı boyle seyretmıyor ıdrarda spot proteın 5 cıktı 31. Haftamdyım cok korkuyorm