denizers Adete 6 gün beta hcg 7,45 Adete 4 gün kala beta 25,68 Adete 2 gün kala beta 48,22 Bugün adet günüm ,değerlerim iyi mi kızlar?
Patito__ denizers evet cnm hayirli olsn artk kan vermene gerek yok hesapla 3000oldugunda dr a git kese gorulecektir insallah
BuseBasderici denizers huzursuz etmek istemem ama iki günde iki katına çıkması lazım iki gün sonra tekrar yapın eğer katlamışsa sağlıklı gebeliktir. Mesela ben iki gün geciktim 2208 çıktı iki gün sonra 6bin küsür çıktı
denizers Patito__ kan vermeme gerek YÖK mü canım ,bugün adet günüm yarın da verecektim o zaman vermeye gerek YÖK degil mi
denizers Kızlar ben şimdi kaç haftalıktaymışsın oluyorum,beni hiç belirtim YÖK ne göğüs ne başka sadece kasıklarım agrımıştı kist var sandım neler içmedim ki soğan suyu karbonatlı sular :(allahım korumuş,bugün adet günÜm korkuyorum bazen agrım olunca :)
Patito__ denizers yk cnm iki kere verip iki kati artmasi halinde yeterli dr eger isterse verirsin ki kese gorulmemesi durumnda anck istiyorlr bu kan degerlernide yannda gotur giderken 💕
Patito__ denizers cok buyuk ihtimal kese gozukmeyecektir ama yine de gitmek istersen git tabi de gozukmesse sitres yapma cok erken cnku