Fatoo33 Benim kızım olacak genelde sağda, ama şöyle bi durumda var sağa dönüyorum sağda sola dönüyorum solda 😂 sanki kesin yeri yok gibi 😂
La_Liberte Babynative benim bu üçüncü gebeliğim. İki gebeliğimde de hamile kalır kalmaz görümcem soruyordu ani hareket yaptığında hangi tarafın ağrıyor 😅 sol ise kız sağ ise erkekmiş. Eskiden nereye yerleştiğini o şekilde anlıyorlarmış.ilkinin cinsiyetini bilmiyorum. İkinci gebeliğimde tam hatırlamıyorum nereye yerleştiğini ama erkekti. Bu gebeliğimde sağdan yumurtladım kese sola yerleşmiş bebek nokta kadar ama belliydi kesenin sağında olduğu. hadi bakalım bunu çözsünler 😅😅
Zeyneptml Tunurr Erkeklerde hiç migdem bulanmadi. Ama kızda çok bulandı.onun haricinde değişik birşeyim olmadı.bide erkeklerde hep tatlı yerdim.ama kızda 3 ay hiç tatlı ya bakmadım bile.
Zambak55 Babynative desinler senin evladın sonuçta kız olsa ne olur erkek olsa ne olur takılma bence canım
Ikra-ensar-06 Babynative benim oğlum olcak ama sürekli solda anca sağıma yattığım zaman sağya geçiyo inanmayın 😂
Gudu Babynative evet doğru oğluma.hamileyken hep.sag tarafıma batma oldu . Suan kizima hamileyim oda hep.solumda batma yapiyordu ve hep sol tarafimda bence doğru. Nub teorisi de çıkıyor.