kucukkurtc Arkadaşlar rahim filmi çektirenler yardımcı olabilir mi , ağrı oluyor mu anestezili mi çekileyim özelde 1500-3000 tl arası fiyat veriyorlar anestezili devlette ücretsiz ama anestezi yok bende korkuyorum
tam1anneadayi kucukkurtc ben anestezili çektirdim 2 bin tl ye çok rahat oldu uyandıktan sonrada hiçbişey hissetmedim o ağrı eşiğine göre degisiyo çok hiç hissetmedim diyo çoğu çok canım yandı diyo ben riske atmadım valla masadan kalkıp kaçmamak için:)
Marstabiyolcu kucukkurtc anestezili çekilmiştim ben, çok rahat oluyor zaten eve geldikten sonra (anestezinin etkisi eve geldikten sonra geçtiği için) inanılmaz bi ağrı oluyor adet sancısı tarzında ama daha fazla onu yaşayınca iyi ki anestezili çekilmişim dedim. Çok ağrı olursa hareket ederseniz röntgen de düzgün çıkmaz o yüzden iyi düşünün
Deletedmom_6 kucukkurtc 2 kere çektirdim ilkinde grip oldum diye anestezisiz olmuştum berbatttı bana göre gayette ağrılıydı 2.de doktor anesteziye gerek yok demişti ama oda berbattı kişiden kişiye göre değişiyor bana çok ağrılı geldi hiç ağrı hissetmeyende var
Gsvm38 kucukkurtc canım kesinlikle anestesili çektir derim dayanılacak gibi değil cünkü ben pişman olmuştum anestesisiz yaptırdığım için
Marstabiyolcu kucukkurtc hayır genel anestezi ama kısa sürüyor bana on dk kadar uyuyacaksın demişti çıkınca saate bakmadım ama en fazla yarım saat sürmüştür uyanmak.
Yesemmin Ben özelde anestezisiz çektirdim çok agrı olmuyor ya anlık adet sancısı gibi gelip gidiyor çeken kız agrın oldugunda söyle beklerim ben istedğin kadar demişti sakin ol bekledğinde hiçbişey hissetmiosun bi hava verioyor o hava agrıya sebep oluyor ama dediğim gibi anlık adet sancısı gibi
kucukkurtc Yesemmin bazıları adet sancısı gibi diyor bazılarının aşırı ağrılı sanırım bilemedim bende 🥺
Marstabiyolcu kucukkurtc tüplerde tıkanıklık yada yapışıklık varsa daha da çok ağrı hissediliyormuş basınçtan dolayı. Bana doktor ağrı eşiği yüksek olanlar anestezisiz çekilebilir demişti ama ben nolur nolmaz diye güvenemedim anestezili çektirdim.
Marstabiyolcu kucukkurtc tüplerde tıkanıklık yada yapışıklık varsa daha da çok ağrı hissediliyormuş basınçtan dolayı. Bana doktor ağrı eşiği yüksek olanlar anestezisiz çekilebilir demişti ama ben nolur nolmaz diye güvenemedim anestezili çektirdim.
Melek2424 Ben anastesiz yaptırdım bas bas bağırdım doğursam bundan iyiydi oo acıya rağmen cok şükür flimim temiz çıktı
Yesim22 kucukkurtc normalde çekildim anestezi ilede çekildim inanılmaz ağrılı bir işlem eğerki anestezi almazsanız ölüyorum sandım abartmıyorum gerçekten acı eşiğim yüksektir bu arada benim deneyimim böyle anestezi aldığımda hiç hissetmedim uyandığımda yatağımdaydım geçmiş olsun