hello22- Detaylı ultrasona girdim 10 dakika bile sürmedi internette bakıyorum 30-40 dakika sürenler varmış normal mi sizin ne kadar sürdü bana kısa gibi geldi başka doktorada gitsem mi
Imasleeper hello22- 10 dkda neresine baktı ki çocuğun. Damarlarına tek tek bakıyorlar o bile 15 dk anca sürüyo sırff damar
Polenpolen52 hello22- valla benım 1 saat hatta 1 saat onbes dk falan surdu, bebegın sadece beynı ıle ılgılı 20 dk falan surmustur
hello22- Imasleeper Beyinden başladı böbreklerine kalbine baktı ayaklarına baktı normal dedi bende anlamadım
hello22- Unlukacar İlk öğrendiğimden beri aynı doktora gidiyorum sözde özel muayenesi var ama çok kısa geldi normal ultrason gibi
Unlukacar hello22- yok canım detaylı bu kadar kısa sürmez bizim normal muayenemiz bile 10 dk sürüyor bence siz başka doktora gidin perinatoloji bölümü bakıyor detaylı ultrason çok önemli
Merinovaa hello22- Bence bidaha git, araştir derim 10 dk cok kisa bir süre bunun icin. Sonuçta çocuğun herşeyi incelenmesi gerek baştan tırnağa kadar.
Prensesannesiii03 hello22- benimkide çok kısa sürmüştü netten bakmıştım bende 40 dk sürenler falan vardı devlet hastanesnde girdim ben o yüzden mi blmiyorum
Ayyccaa hello22- özele öi gittiniz bunun için benim de yengemin basına geldi fakültede çok saçma baştan savma bakmışlar özelde ücretli yaptırdı
Asli1453 hello22- niye bu kadar ilgisiz davraniyorlarki canım aslında özelde güzel ilgilenmeleri lazim
Gizemlili hello22- 25 dakika civarı sürdü . Detaylı anlatmadı ama ölçtü biçti Mehmet Ali bey . Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
mltmsytgncr Şehir Hastanesinde yaptırdım. Benim de yaklaşık 10 15 dk bilemediniz 20 dk sürmüştür. Umarım bir sorun çıkmaz. Olumlu düşünelim olumlu olsun😊