SultanUnal Kızlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif . Acaba böyle adet öncesi erken gebelik test yapıp negatıf çıkan sonrada adeti geçikip hamile olduğunu öğrenen oldumu ? :/
Esra_G SultanUnal sabah ilk idrarınızla mı yaptınız. Bir de testin kalitesi de etkileyebiliyor. Tabii hamile de olmayabilirsiniz de bilemeyiz en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Ela6161 SultanUnal erken testler hep sabah ilk idrarla yapilir. Ama mutlaka adet geçtiği gün de positiv cikmayabilir hcg degeri yavas yükseliyorsa.
Papatyalibebis SultanUnal bende 3 gün kala yaptım negatif çıktı sonra ikincisinide sabah yaptım silik çıktı. Öyle öğrendim :)) umarım vardııır❤️❤️
SultanUnal Esra_G hayır akşama doğru yaptım umutluydum test negatif çıktı bi moralim bozuldu . Acaba sonrası pozitif olan varmı merak ettim
FKHA SultanUnal ben 1 hafta kalası yapmıştım adete ama eczacı bana adete 10 gün kala doğru sonuç gösterir demişti bende o yüzden almıştım negatif çıktı adet günüm geldiğinde olmayınca normal test yapmıştım çok silik çıkmıştı. Ertesi gün kan verdim 55 ile öğrendim betam geç yükselmiş sanırım
Ela6161 Mervepera erken test sabah idrariyla cünkü ozaman hcg hormonu en fazla. Adet günü gectiktwn sonrasi istedigi zaman yapabilir
SevimnurBaaran SultanUnal ilk gebeligimde erken gebelik testi degilde normal kaset test yaptığımda negatif çıkmıştı. 3 gün sonra adet gecikmesi olunca yaptığımda ise pozitif çıkmıştı
kuzeymomsss SultanUnal adetime 2 3 gün kala kaset test yaptım ve silik çizgi çıktı. Güvenmedim erken gebelik testi aldım negatif çıktı kan verdim ve 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Mltmsncn SultanUnal sabah lk idrarla daha net olur derler ben adet gecikmeme 2 gün kala test yaptım silik cıktı. Sonradan 1 gün geçti tekrar yaptım net cıktı çift çizgi
Mervepera Ela6161 cidden bi alakası yok dediğinizde bende sabah yapmadim cikti ve ustundedr yazıyor zaten hamile ise herturlu vücudunda hormon var zaten sabah salgilayip akşam salgilamayacak mi🤭
Ela6161 Mervepera benim erken testlerimde ve yasadigim ülkede genel olarak öyle söyleniyor ve bende de aynisi olmustu
Mervepera Ela6161 Allah allah değişiyor demekki canım ben akşam 10 da yapmıştım adet geçmeden önce çıktı bide kutuya recetesini falan okudum günün her saatinde yapılır yazdığı için dedim🤭