ElifSencan123 37+2 hamileyim ama birden ayak ve ellerim sismeye basladi 1 2 gündür acaba böyle olmasi normal mi ilk hamileleigim bilgim yok 🙄🙄
MelikeAkyzeliker ElifSencan123 ödem olmuş olabilir tuzdan uzak durun birde idrarda protein değerinize baktırın protein kaçağı var mı diye önemli çünkü
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ElifSencan123 canim senin daha yeni başladıysa sanslisin. Benim yaklasik 27 haftalikken basladi, doguma kadar da devam edecek sanirim. Korkacak bir sey yok yani😊
cinderella ElifSencan123 bende 36+1 günlük hamileyim benimde birden şişmeye başladı 3 gündür Şişiyo ondan önce yoktu normaldir galiba artık son zamanlarımız
Edayekta ElifSencan123 benim el ayak.sismemde 37+3 DEN Ssonra basladi su an 38 oldum ve berbat durumda sislik var
ElifSencan123 MelikeAkyzeliker artik carsamba gunu randevum ozaman soyliyeyim doktoruma ozamana kadar birsey olmaz sanirim insallah tabii korktum ister istemez fazla bir sislik yok ama yine de farkediliyor
aayse34 Albüminin yükselmiştir son zamana doğru yükselir çoğunda ilaç verir doktor doktoruna gitmen laxım