Eda_65 Nisao2o ben 5 haftalıkken sarı leke baya bi çok oluyordu hata gebe olduğumu bilmiyordum test yaptım pozitif çıktı sonra hastanede öğrendim beş haftalık olduğunu
Ays_cskn Nisao2o bende henuz yeni hamile oldugumu ogrendim bendede geliyor hatta adet olacakmisim gibi sancimda oluyor dr gidince soracagim nasipse😊
Hamis63626 Nisao2o bende 5. Haftadayım bir aydır akıntım var normalde asla akıntım olmaz ama afedersiniz renginden pek emin olamıyorum ya çamaşırıma bulasmış oluyo 🤦♀️
Nisao2o Kavakyellerihercai evet bendede oluyor vogu zamsn sabahlari uysninca oluyor bide gun icinde ara ara sanci geliyor
Ays_cskn Nisao2o dogru ilk hamileligimde bende cok korkuyordum cok kahverengi akintim oluyordu bayada uzun surmustu her sordugumda kanama alani yok diyorlardi bakalim insallah bunda olmaz cok strese girmistim bu yuzden
Ays_cskn Nisao2o adet olacakmis gibi agrim var uykum geliyor birde mide bulantsi ara ara geliyor cok degil sendeki belirtiler nasildi
Ays_cskn Nisao2o henuz yeni kan tahlili ile ogrendim aile hekimliginde hemsirem 5,5 6 haftalik arasi dedi 22 subatta Ilk randevum var o zaman insallah netlesir tek sorun adet tarihimi hatirlamiyorum o yuzden kontrolde belli olur heralde haftasi
Nisao2o Ays_cskn ben son adetimini ilk gununden hesabladim 4 +4 haftalik ediyor hamileliyi daha 3 4 gun once oyrenfim doktora daha gitmedim