Mucizemannesi21 Cansumuratt Perşembe gunu nst de sancim cikti 37 haftaligim dogumhaneye gonderdiler sanci dursun diye 1 tane serum taktilar alttan muayne ettiler acilma yoktu
Cansumuratt Mucizemannesi21 anladım canım sancını sen hissediyomuydun peki bende bu bir haftadır kasıklarımda ağrı var adet ağrısı gibi bir kere de gece uykumdan uyandım belimle birlikte ağrıdı dk tutcaktım hatta devamlı mı olcak diyr ama olmadı bidaha
Mucizemannesi21 Cansumuratt ben cok hafif hissettim ama nst de cok cikmis dogum sancisi geldigi zaman gitmiyo
Cansumuratt Mucizemannesi21 bakalım benim nasıl çıkıcak bana çıkarmış gibi geliyor ara ara sancılarım oluyo gibi çünkü hayırlısı ☹️ 36 yı geçsin de sonra sorun olmuyormuş çok sanırım
asel35ece Cansumuratt ben geçen gün bel ağrısından dolayı hastaneye gittim kadın doğuma yönlendirdi önce alttan açıklık muayenesi yaptı ondan sonra nstye aldılar beni
hazalinannesi_1 Cansumuratt 2.doğumu yaptım ilk sezaryen diye yapmazlar diye düşündüm 37+6da nst hafif sancım cıktı 2.kez cektiler ondada sancım cıktı 2.sezeryen olacaktı buna ragmen baktılar açılma var mı diye 2cmdi o gün doğuma aldılar
Meskub Cansumuratt benimde nst de cansın çıkıyordu kendi doktorum ultrasonla vajinadan bakıyordu doktorum izinde olduğu için başka doktora gidiyorum o alttan hiç bakmadı