Babydream 21 haftalığım dün ishal oldum, bu tehlikeli bir durum mu acaba ? Yoksa hamilelikte kullanılan ilaçlardan bu gibi durumlar olabilir mi ? Üşütmüş olabilirim ondan mı oldu bilmiyorum🤦🏼♀️
Ipekkarakus0 Babydream ilaçlardan galiba ya bende yeni kan ve demir ilacına başladım karın ağrısı ve ishal yaptı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Buseyllzr Babydream bende 21 Ken oldum geçen hafta 1 gün sürdü ama mahvetti beni ayıptır söylemesi tuvalete zor yetişiyordum ağır geçti ama çok uzun sürmedi bol su tüketin bebege zararı yok diye biliyorum
Renasumut Babydream benimde o haftalarda olmustu doktora gitmiştim serum ve ilaçlar verdi ben sadece 3 tane serum vurmustum sonra patates kaynatıp yedim muz yogurt tuzlu leblebi o şekilde gecti ilacları kullanmadım
Esra_G Kusma ishallerde su kaybettiğimiz için şiddetlisi zararlı olabilir. Günlük tuvalete çıkma sıklığınızı ve ne kadar da sürdüğünü kontrol edin kaç gün yani, bol sıvı tüketiminizi de yapın. Baktınız ki çok uzuyo bu mesele tabii doktora görünün muhakkak
Babydream Esra_G günlük çok fazla tuvalete çıkıyorum🤭 afedersiniz ayıptır söylemesi hem büyük hemde küçük sürekli çıkıyorum özellikle kan ilacına başladıktan sonra daha fazla tuvalete çıkmaya başladım
Babydream Ipekkarakus0 ayy evet bendeeee kan ilacım bitmişti 1 hafta kullanmadım doktoruma yazdırana kadar sonra kullanmaya başladım ishal yaptı hemenn
Esra2026 Ipekkarakus0 aynen ya bendede ishal var kan ilaci verdiler ne zaman kullanmaya basladim odur budur ishalim ilaci biraktim duzeldi sonra tekrar ictim yine oldu ve biraktim artik icmiyorum
Babydream Buseyllzr bol su tüketmeye özen gösteriyorım canım idrar enfeksiyonuda olduğu için. Ay sen mi ben mi kusarken bi yandan da inanılmaz tuvaletim geliyor zor yetişiyorum bende ne zormuş hamilelik bazen oturup halime ağlıyorum gerçekten
Msl22 Babydream Benimde öyle 🤦🏼♀️ tek zannediyordum kendimi normalde gunde bir kere buyuk abdestimi yaparken artik bu kan ilacina basladigimdan beri gunde iki kere bile olabiliyor bide rengide simsiyah oldu afedersiniz küçük abdestime de surekli cikiyorum bebek kafasini asagiya baski yapiyor öyle yatıyor sürekli sanirim ultrasondada hep oyle görüyorum beyfendiyi 🤣
Ipekkarakus0 Babydream inşallah geçer bian önce gercekten kötü durum bide insan tedirgin karın ağrısı olunca acaba bebekte de bişe varmı diye tedirgin oluyor 🤦🏼♀️
Babydream Ipekkarakus0 evet kasıklarımda ağrı oldı birkaç kere korktum acaba bişey mi olıyor diye ama pazartesi gnü muaynemde doktorum 20. Haftadan sonra yalancı sancı gibi kasık ağrıları yaşabilirsin demişti onun için magnezyum kullanıyorum zaten inşallah en kısa zamanda atlatırız🌸
Esra2026 Ipekkarakus0 olduysa iyi valla ama ben 3 hafta oldu hala duzelmedim ilaci biraktigim halde ve 4 gun sonra bana yatis vereceklerini soylediler