Gizem-Erdem2021 Seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz , cok kararsiz kaldim. Bebege o kadar seker yuklemek dogru mu? Siz ne yaptiniz😔
Cansuada24 Gizem-Erdem2021 ben yaptırdım canım cok şükür bi zararınıda görmedim yaptırmayanların şekeri cıkıyor bilmiyolar son aylarda şekeri düşürmek icin ugrasıyolar
Unlukacar Gizem-Erdem2021 bebeğe çok şeker yüklendiğini düşünüyorsanız şekeri meyveyi ekmeyi patatesi hayatından çıkartman gerekiyor canım yapışan test 2dilim baklava ile eş değerde gebelik şekerin var ve bilmeden buna göre beslenirseniz Allah korusun bebek ölümlerine kadar varan kötü sonuç yaşanıyor
drytcvkarsln Gizem-Erdem2021 ıkı gebeliğimdede yaptırdım … o kadar şeker derken…😁 yenilen bir çikolatadaki ile aynı glikoz yazdığı için korkuyor insanlar…
TekinSahra44 Gizem-Erdem2021 ben yaptırmadım ve çoğu insan yaptırmayın dediler ve sağlık ocağında doktor da dedi sen bilirsin ama yaptırma bence dedi bende yaptırmadım
Aylinsertsu Gizem-Erdem2021 doktorum bana yaptırmak istiyormusun diye bile sormadı?bu hafta şeker yüklemen var git yaptır dedi.Anlamadığım bir konu nasıl tercih meselesi olabilir böyle testler ya ikili tarama detaylı vs gibi bu da bir nevi test ve içinde sadece 2 dilim baklavaya eş değer şeker var.
Melek1111 Şeker yükleme yaptırmazsanız sağlık ocağında açlık -tokluk baktırın .Bir de 3 aylık şeker oranına da bakıyorlar ona da baktırın içiniz rahat eder
Melek1111 Anne karnında ani bebek ölümüne sebep oluyor Eğer annede şeker varsa .Bende aç duramadığım tansiyonum düştüğü için şeker yüklemesi yaptıramadım açlık tokluk yaptırdım sağlık ocağında
Anne_N Gizem-Erdem2021 ilk hamileliğimde de yaptırmıştım bunda da yaptırdım. Kızım 7 yaşında ve hamilelikte 30. Haftadayım. Bir zararını görmedim. Ama birşey çıksa önlem almak gerek. Bilmezsek bebeğe daha çok zarar verebiliriz
Caglacagri Yaptırdım, ailede genetik ti zaten şeker. Doktora yüklemenin zararı var mı dedim, biraz mantıklı düşün.. Bilmezsek zararı daha çok dedi 🙈 ki gebelik şekeri çıktı ve diyetle devam ettik.
Durununannesi46 Gizem-Erdem2021 ben yaptırmadım doktorum gerek görmedi bebeğin ve benim kilom normal diye
Gizgizgiz Gizem-Erdem2021 o içecekte okadar şeker yok uydurma bilgiler bunlar eczanelerde satılıyor bir bakın içeriğine cola daha şekerli